19 / 04 / 2024

Enver Yılmaz aday

Enver Yılmaz aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan CHP’li Seyit Torun’un karşısına çıkardığı; AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz kimdir? İşte Enver Yılmaz'ın biyografisi...

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz istifa etti!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum" dedi...

Yusuf Ziya Yılmaz: Biz kaçak ev değil yazlık yıktık!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a dünya mirasına girmeye aday olan Allah'ın bahşettiği bir cennetin istila edilmesine hiç bir zaman müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Enver Yılmaz: Ordu'da 163 planlanan projemiz var!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Şu ana kadar, il genelinde 191 projeyi tamamladık. 154 devam eden, 163 ise planlanan projemiz var" dedi.

Enver Yılmaz: Ünyeport bölgenin lideri olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Enver Yılmaz: Ordu'yu marka kent yapacağız!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile 2 yıllık görev süresi içerisinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Enver Yılmaz'dan deniz dolgu çalışmaları açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu sahil şeridinde yürüyüş ve bisiklet yolu yapımı için başlatılan deniz dolgu çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enver Yılmaz, Ordu projelerini anlattı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı bazı yeni kararlarla ilgili de kamuoyunu bilgilendirdi.

Enver Yılmaz Karşıyaka Bulvarı inşaatını inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karşıyaka Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, Başkan Yılmaz'a Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Enver Yılmaz: Ordu cazibe merkezi olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, televizyonların ortak yayınladığı programın konuğu olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yılmaz Ordu'nun kısa süre içerisinde cazibe merkezi olacağını söyledi

Enver Yılmaz aday Haberi

Enver Yılmaz aday

Enver Yılmaz kimdir?

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin , Ordu'da CHP'li belediye başkanı Seyit Torun'un karşısına çıkardığı üç dönemdir milletvekili olan Enver Yılmaz, 20 Mart 1970'te Ordu Ulubey'de doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Hamide'dir.


Hukukçu olan Yılmaz, 22 ve 23. Dönem Ordu Milletvekili, 24. dönem ise İstanbul milletvekili seçildi. Yılmaz, halen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyor.


İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Hâkim olarak görev yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı.


22 ve 23. Dönem Ordu Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu.


24. Dönemde Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu üyesi oldu ve KEİPA'nın Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. 


Almanca bilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.



Enver Yılmaz: Ordu için 1'i çılgın, 4...