26 / 04 / 2024

era Lara

era Lara

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Türkiye'den Ankara'da gayrimenkul eğitimi!

Gayrimenkul sektöründe en iyiyi hedefleyen ve bu amaçla bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerini aralıksız sürdüren ERA Türkiye, şimdi de Ankaralılara kazancın yolunu gösterdi.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Türkiye 4 yeni ofisle anlaştı!

ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.

ERA Gayrimenkul'den tapu ve hukuk sistemi eğitimi!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olarak konut sektörü açısından önemli bir gelişme potansiyeline sahip olan İzmir’e çıkartma yapan ERA Gayrimenkul, İzmirli yatırımcılara sektördeki tapu ve hukuk sistemini anlattı.

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

Konut sektörü elektrikli araçlara hazırlanıyor!

Gelişen teknolojiyle beraber her geçen gün daha çok gündeme gelen çevre kirliliğine karşı mücadele hızla sürerken, hava kirliliğinin önüne geçebilmek için üretilen elektrikli araçlara ise henüz trafikte yeterince rastlanmıyor...

Nevzat Doğan: Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz!

Şenler İnşaat'ın sahibi Murat Gökçeyi ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yasal olmayan yapılara asla izin vermiyoruz. Kimse bir şekilde hallederiz diye bu tür bir inşaata başlamasın" dedi...

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu!

Pusula İnşaat, Arena Residence projesini yabancı yatırımcılara sundu. Suudi Arabistanlı yatırımcılardan büyük ilgi gören Arena Residence bulunduğu merkezi konumuyla ve ticari alanlarının sunduğu avantajla fuar’da ilgi odağı olmayı başardı.

Aziz Torun: Yabancılara gayrimenkul satışı, ihracat sayılsın!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ( GYODER ) Başkanı Aziz Torun, gayrimenkulün önemli bir döviz kapısı olduğunu belirterek, hükümete öneri de bulundu: Yabancılara gayrimenkul satışı, ihracat sayılsın...

Era Gayrimenkul Emlak 2013 Fuarı'nda!

Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Emlak Fuarı 2013, 5 - 8 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek. Emlak Fuarı 2013' te Era Gayrimenkul'de yerini alıyor...

Ersin Aydeniz'den Türk yatırımcılara Afrika'ya enerji yatırımı çağrısı!

Nijerya'da 1.5 yıldır faaliyet gösteren E7 Grup'un CEO'su Ersin Aydeniz, Türk yatırımcıları Afrika'ya çağırdı. Ersin Aydeniz Türk yatırımcılara "Enerji alanında büyük açık var" dedi..

ERA Girişimcilik Günleri'nde Mehmet Auf sürdürülebilir kazancı anlatacak!

ERA Türkiye, sektördeki deneyim ve tecrübelerini, eğitimci ve konuşmacı Mehmet Auf’un da katılımı ile gerçekleştireceği “ Girişimcilik Günleri ”nde kariyer ve yüksek kazanç hedefleyen girişimcilerle paylaşacak...

ERA Türkiye girişimcileri desteklemeye devam ediyor!

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin düzenlediği “Türkiye’nin En Başarılı 10 Genci Ödülleri” töreninin ana sponsorlarından olan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, dereceye giren proje sahiplerine ödül veren isimlerden biri oldu...

era Lara Haberi

era Lara

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye, 3 yıldır sürdürdüğü agresif büyümesine devam ediyor. Tüm Türkiye’de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul’da olduğu kadar Anadolu’da da zincirlerine yeni halkalar ekliyor. 


2016 yılını atak yılı ilan eden ERA Türkiye, ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet verecek olan 4 yeni ofisiyle birlikte ofis sayısını 32’ye yükseltti.  

Franchise yoluyla ülke çapında büyüyor

Gayrimenkul sektöründe nitelikli danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, ülke çapında franchise ağına yeni üyeler kazandırmayı sürdürüyor. ERA Artı broker’ı Sevinç Düvenci, sektördeki 8 yıllık deneyimini ERA ailesiyle paylaşarak, öncesinde büyük işlere imza attığı ekibiyle birlikte gayrimenkul piyasasının dikkat çeken bölgelerden biri olan Kozyatağı bölgesinde hizmet verecek. 


ERA Türkiye,...