25 / 04 / 2024

Erdinç Dolu kimdir

Erdinç Dolu kimdir

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Süğütlü ve Çığırgan'da yol çalışmaları yapılıyor!

Kars İl Özel İradesi’nce Süğütlü ile Çığırgan köy yollarında 13 kilometre yükseltme ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapılan çalışmaları yerinde görerek bilgiler aldı.

Kars Özel Sevgi Anaokulu açıldı!

Kars Selim İlçesi Kaymakamı Erdinç Dolu, Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Özel Sevgi Anaokulunun açılışını yaptı.

Suat Dolu kimdir?

Suat Dolu, FU Gayrimenkul’ün yeni Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Suat Dolu kimdir? Suat Dolu hangi işlerde görev aldı?

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Erdinç Dolu Selim'e yapılan yatırımları anlattı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Selim'de yaptırılan taziye evleri açıldı!

Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.

Kars Selim'de köy yollarının alt yapı çalışmaları sürüyor!

Kars’ın Selim İlçesi’ne bağlı köy yollarının alt yapı çalışmaları hızla tamamlanıyor. Selim Kaymakamı Erdin. Dolu, İlçe Özel İdare Müdürü Kurban Emir ile birlikte köy yollarında yapılan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Erdinç Keskin kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Keskin kimdir? Erdinç Keskin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erdinç Keskin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Erdinç Keskin...

Kars Selim'de 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılıyor!

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, ilçeye bağlı 10 köye taziye evi ve Kur'an kursu yapılacağını belirterek, 6 köyde ise çalışmaların devam ettiğini, bu yatırımların 50 gün içinde hizmete sunmayı planladıklarını söyledi.

Erdinç Çiftçi kimdir?

Mimar Erdinç Çiftçi kimdir? Mimar Erdinç Çiftçi bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Erdinç Çiftçi, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erdinç Çiftçi...

Ahmet Fazıl Erdinç kimdir?

Mimar Ahmet Fazıl Erdinç, Emaar Türkiye’nin Büyükçekmece’deki projesi Toskana Vadisi’nin mimarıdır. Ahmet Fazıl Erdinç, AE Mimarlık’ı 1981 yılında kurmuştur. Peki, Ahmet Fazıl Erdinç kimdir? İşte cevabı...

Erdinç Varlıbaş kimdir?

VARYAP Varlıbaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş kimdir? Varlıbaş Holding’in CEO’su Erdinç Varlıbaş sektöre ne zaman ve nasıl atıldı?

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Erdinç Dolu kimdir Haberi

Erdinç Dolu kimdir

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.


Dolu, "Selim'de 3 yılımı doldurdum ve 4'ncü yılıma girdim. Bu son 3 yıla bakarsak, ilçemize yeni bir Devlet Hastanesi yapıldı, yeni bir semt sahası yapıldı. Son 2 yılda 4 köyümüze 4 yeni okul ile 20 dersliği öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Şuan ilçemizin merkezine 8 derslikli yeni bir okul yapılıyor. 1-2 hafta içerisinde öğrencilerimiz orada eğitimlerine devam edecek. Bir aksilik çıkmazsa Kasım yada Aralık ayında yeni bir 16 derslikli...