27 / 04 / 2024

Erenköy tapu sorunu

Erenköy tapu sorunu

Erenköy' de seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge yüzlerce mahalleli katıldı. Platforma eşi Dr Ayşe Tütüncü ile çıkan Başkan Tütüncüyü, bölge halkı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Konya Kızılcalar'da 52 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Konya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kızılcalar Mahallesi'ndeki tapu sorununun çözüldüğünü açıkladı. Tutal, yaklaşık 50 vatandaşın yaşadıkları tapu sorunu ile ilgili ihale sürecinin gerçekleştiğini kaydetti.

Sarıyer’in 40 yıllık tapu sorunu mecliste!

Sarıyer’de yaklaşık 250 bin kişiyi ilgilendiren ve 40 yıldır çözülemeyen tapu sorunu İBB Meclisi'nde görüşüldü. 10 mahalle için hazırlanan ıslah imar planları İBB'den geçemedi.

Gebze'de 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Gebze'nin Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden yaklaşık 4 bin vatandaşı ilgilendiren 40 yıllık tapu sorunu Milletvekili İlyas Şeker’in çalışmalarıyla birlikte çözüme kavuşuyor.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü!

Kara Süleyman’ın mirasçılarına güzel haber geldi. Esenyurt’ta yarım asrı geride bırakan tapu sorunu çözüldü ve 16 mahalleyi ve en az 50 bin kişiyi ilgilendiren karar Yargıtay’dan çıktı...

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Erenköy tapu sorunu Haberi

Erenköy tapu sorunu

Erenköy Mahallesi, Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncüyü bağrına bastı. 

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitinge yüzlerce mahalleli katıldı. Platforma eşi Dr Ayşe Tütüncü ile çıkan Başkan Tütüncüyü, bölge halkı coşkulu bir şekilde karşıladı. Konuşmasına gösterdikleri coşkudan, sevgiden dolayı Erenköy Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek başlayan Tütüncü, 2009 seçimlerinde söz verdikleri vaatleri yerine getirmenin huzuru ile Erenköy'e geldiklerini söyledi. 


2B GÜNDEMİ DÜŞTÜ 


Bölge halkının, 2009'da 30 yıldır süren 2B ve tapu probleminin çözümümü istediğini anımsatan Tütüncü,"Biz de 2B'yi çözmek namus borcumuzdur ve 2B çözecek olan kanunu çıkaracağız, dedik. Ak Parti Hükümetimizin hazırladığı yasa tasarısının 2012 Nisan'mda TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle 2B problemi çözüme kavuştu. Şimdi tapulamayla ilgili askı süreci başladı. Erenköy'e verdiğimiz sözleri unutup gidenlerden olmadık. Sözlerimizin...