28 / 03 / 2024

Erkanlı Holding univa

Erkanlı Holding univa

Öğrenci evi yatırımlarına hız veren Erkanlı Holding, İstanbul ve Ankara’da 2 yeni yatırım için düğmeye bastı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Ofislerde koronavirüs dönüşümü!

Koronanın ardından boşalan ofislerin fonksiyonları değiştirilecek. Mart ayından beri İstanbul’da bulunan 26 ofis binasının öğrenci evine çevrilmesiyle ilgili teklif aldıklarını anlatan Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, “Ofislerdeki bu talep artışını otellerin izleyeceğini düşünüyo

Gayrimenkul sektörü tapu harcı ve KDV indirimi desteğini bekliyor!

Koronavirüs ile kontrollü olarak geçilecek normalleşme sürecinde toparlanma sürecine girebileceğinden bahseden Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Sektörümüz tapu harcı ve KDV indirimi desteği ile kontrollü normalleşme sürecini daha iyi geçirebilir” dedi.

Univa'da satışlar dijitale taşındı!

Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreci dijital olarak yürüttüklerini belirtiyor.

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Konut hesabı uygulaması 'öğrenci evi' satışlarını artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere verdiği desteklerin artması konut sektörünü canlandırıyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, “Konut Hesabı” aracılığıyla birikim yapanlara devletin bu yıl sunduğu 30 bin TL’lik desteğin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Erkanlı Holding univa Haberi

Erkanlı Holding univa

Öğrenci evi yatırımlarına odaklanan Erkanlı Holding, Univa markasıyla yeni projeler geliştirecek. Kocaeli ve Düzce’de 2 yeni proje için düğmeye basan şirket İstanbul ve Ankara’da da proje üretecek.

''Stok yapılar Univa öğrenci evine dönüşecek''

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, iki ilde sıfırdan bir bina inşasının yanı sıra farklı bir yol izleyeceklerini söyleyen Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, stok yapılarla ilgilendiklerini söyledi. İstanbul ve Ankara’da kimi projelerde istenen hızda satış olmadığını ve binaların boş kaldığını ifade eden Erkanlı, “Geleneksel konut projelerinde ve bunların satışlarında yavaşlamalar var. Bu bağlamda İstanbul’da proje geliştiren bazı firmalar bizimle iletişime geçti ve görüşmelerimiz sürüyor. Lokasyonu ve standartları bize uygun projeleri satın alıp Univa öğrenci evine dönüştüreceğiz” diye konuştu. 

Kocaeli ve Düzce’ye dev yatırım

Sakarya'daki 160 milyon liralık...