26 / 04 / 2024

Erkut Çavuş kim

Erkut Çavuş kim

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

Yeni nesil kooperatif anlayışı ile kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, yeni nesil kooperatif sistemiyle farklı bölgelerde de konut geliştireceklerini belirtti. 

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Yatırımlar yeniden gayrimenkule dönüyor!

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, konut kredisinde faiz oranlarındaki indirimin gayrimenkul piyasası ve tüketici için çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çavuş, "Faizlerin bu seviyelerde kalmasını ümit ediyoruz" dedi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden 1.500 yeni konut geliyor!

Eyüp Akpınar'da 1.000'e yakın konut inşa edeceklerini söyleyen S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş "Bunun haricinde 2020 yılında 150-200 konutluk 2 ya da 3 proje daha açıklayacağız. Şimdilik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Erkut Çavuş kimdir?

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş kimdir?  Erkut Çavuş bugüne kadar hangi işlerde görev yaptı? 

Hava Kent'ten 3. havalimanına 4 bin konut!

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedef büyüttüklerini söyledi. Çavuş, 4 bin konut üreteceklerini belirtti.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

Erkut Çavuş kim Haberi

Erkut Çavuş kim

Erkut Çavuş kimdir?

13 Ağustos 1989 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Erkut Çavuş, toplamda 5 bin 200 konutun üzerinde üretim yapmış alinenin 3. kuşak temsilcisidir.

İlk öğretim yıllarını Mersin Türkmen Koleji'nde tamamlayan Erkut Çavuş, ardından üniversite için Kanada / Toronto ya gitti. Çavuş, Ryerson Universitesi Uluslararası Finans ve Ekonomi bölümünü bitirdi.

İyi derecede ingilizce bilen Erkut Çavuş, 2010 yılında İstanbul'a dönerek arazi geliştirme ve gayrimenkul danışmanlığı işlerine başladı.

Erkut Çavuş CVS gayrimenkul ve şehircilik firması ile yurt içinde ve yurt dışında planlama / kentsel tasarım / gayrimenkul yatırım danışmanlığı hizmetleri veriyor. 

Erkut Çavuş aynı zamanda kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi ile İstanbul Havalimanı çevresinde konut üretimi yapıyor.

Hava Kent Haraççı'da 2+1'ler 270 bin TL'ye! Yeni proje!