26 / 04 / 2024

Eroğlu Florya Park Ofis satış fiyatları

Eroğlu Florya Park Ofis satış fiyatları

Florya Ofis Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 652 32 32 olarak belirlendi. Yüzde 30 peşinatla ofis sahibi olma imkanı sunulan Florya Ofis Park'ta fiyatlar 535 bin liradan başlıyor...

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Uydukent-Yeşilyurt Mahallesi’nde yapılan Mehmet Sami Hancıoğlu Masal Parkı açılışına katıldı.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Mersin Musa Eroğlu Sevgi Parkı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mut Belediyesi tarafından yaptırılan 54 bin 977 metrekare alana sahip Musa Eroğlu Sevgi Parkı’nın açılış törenine katıldı.

Veysel Eroğlu 2014 yatırımlarını anlattı!

Vali Şahin ile bir araya gelen Eroğlu,basın toplantısı düzenleyerek, İstanbul'a su temini için 2014 yılında yapılan faaliyetler, barajlardaki mevcut su durumu, son yağışlar, ağaçlandırma, milli park ve meteoroloji çalışmaları hakkında bilgi verdi

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Eroğlu Florya Ofis Park!

Eroğlu Florya Ofis Park projesi, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Florya bölgesinde hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Projede yer alan ofislerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Veysel Eroğlu: Türkiye'deki HES Parkı sayısı 1446'ya ulaşacak!

Bugüne kadar 461 HES tamamlanarak işletmeye alındı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, plan ve proje aşamasında bulunan 823 ve inşaatı süren 162 projeyle birlikte toplam 1.446 HES’in hayata geçirileceğini açıkladı.

Eyüp Eroğlu: Tokat'ta kent park projesini hayata geçireceğiz!

AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Sanayi Sitesi’nde düzenlenen programda esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıttı. Eroğlu, Tokat’ta eksikliği hissedilen kent park projesini hayata geçireceklerini söyledi...

Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları Florya'da hemen teslim konutlar! 24 ay 0 faiz!

Eroğlu Gayrimenkul Ekşinar Konakları Florya yer alan daire tiplerinin teslimleri hemen yapılıyor. Ekşinar Konakları Florya projesi kapsamındaki konutların ödeme koşullarında faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği sunuluyor

Veysel Eroğlu Kahramanmaraş'ta temel atma törenine katılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi inceleme ve toplu temel atma törenine katılmak üzere Kahramanmaraş'a gelecek. Bakan Eroğlu 24 Kasım Pazar günü Batıpark Spor Salonu'nda temel atma törenine katılacak...

Florya Ekşinar Konakları Eroğlu'nun havadan en yeni görüntüleri!

Eroğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Ekşinar Konakları projesi Florya'da yer alıyor. 230 adet konuttan meydana gelen Florya Ekşinar Konakları projesi 6 blok halinde yükseliyor

Eroğlu Florya Park Ofis satış fiyatları Haberi

Eroğlu Florya Park Ofis satış fiyatları

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Florya Ofis Park iletişim bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer özelliklerini anlatalım.


Florya Ofis Park İstanbul Avrupa yakasında Florya'da yer alıyor. Eroğlu Florya Park Ofis satış fiyatları 535 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Yüzde 18 KDV'nin fiyatlara dahil olduğu Florya Park Ofis ödeme kapsamında yüzde 30 peşinattan sonra kalan tutar 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Florya Ofis Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 652 32 32 olarak belirlendi. Eroğlu Ofis Park teslim tarihi hemen olarak belirlendi.


Ekşinar Konakları Florya Ofis Park projesi metro, metrobüs ve E-5'in hemen yayında, Atatürk Havalimanı'na 2 dakika mesafede konumlanıyor.


Florya Ofis Park iletişim!

Telefon: 0212 652 32 32

Web adresi: www.floryaeksinarkonaklari.com

Maide...