29 / 03 / 2024

Erzurum imar planı

Erzurum imar planı

Doğu'nun marka şehri Erzurum, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile çağ atlıyor. Kentsel dönüşüm muhteşem bir noktaya taşınıyor. Başkan Sekmen, "Mutlu bir şehir inşa ediyoruz" diyor...

Erzurum'da kentsel dönüşüm konutları hak sahiplerine verildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlar hak sahiplerine teslim edildi. Veyisefendi Mahallesi'nde inşası tamamlanan 96 konut ve 7 iş yeri için anahtar teslim töreni gerçekleşti. 

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere yeni imar planları!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Erzurum imar planı bu hafta içerisinde askıya çıkacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin yeniden imar ve ihyası anlamına gelen 1/5000 ölçekli imar planının bu hafta içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisi'nden çıkartılacağını açıkladı.

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek!

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Erzurum'da Koruma Amaçlı İmar Planı’na start verildi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Müceldili Konağı ’nda düzenlediği basın toplantısında kentsel dönüşüm, kış festivali, 1 / 5000 ’lik imar planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Palandöken Köşk Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Erzurum İli Palandöken İlçesi, Köşk Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı...

Türkşeker Erzurum Şendurak imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Şendurak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan parselin imar planı değişikliği onaylandı..

Türkiye Şeker Fabrikaları Erzurum Oltu imar planı onaylandı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı, Erzurum ili, Oltu ilçesi, Yusufziyabey Mahallesi sınırları içerisinde yer alan alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Erzurum Tortum Gölü’nün koruma imar planı tamamlandı!

Erzurum Tortum Gölü’nün korunmasına yönelik hazırlanan imar planı tamamlandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, imar planının her yönüyle bölgeye büyük katkılar sunacağını ifade etti.

Erzurum imar planı bu hafta içerisinde askıya çıkacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin yeniden imar ve ihyası anlamına gelen 1/5000 ölçekli imar planının bu hafta içerisinde Büyükşehir Belediye Meclisi'nden çıkartılacağını açıkladı.

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek!

Erzurum yeni imar planı ile ihya edilecek. EBB Başkanı Sekmen Müceldili Konağı'nda düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yeni imar nazım planı ile diğer proje ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Samsun'da tercihli yol projesi için hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi!

RAYLI sistemden önce Samsun Gar Durağı Tekkeköy İlçesi arasında hizmet verecek olan metrobüslerle alakalı olarak planlanan tercihli yol projesine hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi!

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alıyor. İşte imar planı teknik şartname kapsamında yer alan esaslar...

Dikmen Akpınar'da imar planında park olarak görülen bölge 10 yıldır boş!

Ankara Dikmen Akpınar Mahallesi sakinleri, bölgedeki dere yatağının, tinerci gençlerin meskeni haline gelmesinden yakındı. Mahalle sakinleri, imar planında park ve spor alanı olan bölgenin 10 yıldır boş durduğunu söyledi...

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

Ankara Yenimahalle'de uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle 14712 ada 1 parsele ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini panoya astı. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Erzurum imar planı Haberi

Erzurum imar planı

İstanbul'da elde ettiği tecrübeleri doğup büyüdüğü topraklarda uygulayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yönettiği kentte hayata geçen dev projelerle büyük başarılara sahip oldu. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; yatırım bütçesi kullanımında üç kez üst üste birinci seçilen Başkan Sekmen, Erzurum'da tabiri yerindeyse değişim ve dönüşümün öncüsü haline geldi. Göreve başlar başlamaz kentsel dönüşümde çığır açan tecrübeli yönetici, "Korunan tarih dönüşen kent" sloganıyla 6 bin yıllık tarihe sahip kadim şehri adeta açık hava müzesine dönüştürdü. Sekmen, şu ifadeleri kullandı: "Kent tarihinin gün yüzüne çıkması amacıyla büyük bir titizlikle yürütülen 'Kültür Yolu Projemiz', medeniyetlere ev sahipliği yapan şehrimizin beton ve taşlar ardında kalan kültür mirasını ortaya çıkaran en önemli projeler arasındadır. Erzurum, modern mimari tasarımlarla Avrupa şehirleri gibi kentsel Rönesans...