19 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi vergi borçluları

Esenler Belediyesi vergi borçluları

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Esenler Belediyesi'nde ihalesiz ve bedelsiz tesis devri tartışması!

Esenler Belediyesi, Sayıştay’ın ihalesiz ve bedelsiz olarak özel firmaya protokolle devredilmesini mevzuata aykırı bulmasına rağmen ilçedeki geri dönüşüm işi için yine protokol yapmak üzere meclis kararı verdi. CHP'li Meclis Üyesi Kemal Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Esenler Belediyesi'nin Hazine'ye devredilen arsaları mecliste!

Esenler Belediyesi'nin vergi borcuna karşılık olarak Hazine'ye devredilen arsalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Esenler Belediyesi 2 değerli araziyi ESKON A.Ş.’ye devretti!

Esenler Belediyesi, iştirak şirketi ESKON A.Ş.’ye inşaat yapması amacıyla sermaye olması için 2 değerli araziyi devretti. CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, arazilerin değerinin 180 milyon TL olduğunu söyledi ve “Kimin alacağını takip edeceğiz” dedi.

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Esenler Belediyesi gayrimenkullerini sattı mı?

İstanbul Esenler Belediyesi'nin devlete olan borçlarını; iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını satarak kapattığı iddia edildi. 

Esenler Belediyesi'nden kadınlara Hanımlar Konağı!

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların kendilerini geliştirebilmeleri için Hanımlar Konağı inşa etti. Konak yakın zaman içerisinde hizmete açılacak.

Esenler Belediyesi Akıllı Ruhsat kayıt zinciri oluşturuyor!

Esenler Belediyesi, "e-Arz (Esenler Akıllı Ruhsat Kayıt Zinciri)" projesinden kazandığı ödülle Esenler'de Blockchain projesini hayata geçiriyor.

Esenler Belediyesi 205.3 milyon TL'lik gayrimenkul satacak!

Esenler Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesinde 205 milyon 350 bin TL'lik gayrimenkul satışı öngörüldü.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Esenler Belediyesi vergi borçluları Haberi

Esenler Belediyesi vergi borçluları

Esenler Belediyesi, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi borçlarını ödemeyen vatandaşları isimleriyle birlikte gazeteye ilan vererek duyurdu.

Sputnik News'te yer alan habere göre; Belediyenin verdiği ilanda borçlu bulunan vatandaşların isimleri ve borçları kuruşu kuruşuna yazıldı. Yayımlanan ilanda 2 bine yakın vatandaşın ismi yer alıyor. 

İlanda yapılan açıklamada ise, "213 sayılı V.U.K 103.106 maddeleri gereği ilan tarihinden başlamak üzere 1 ay içinde bizzat veya vekaleten belediyemize adreslerini bildirmeleri aksi taktirde iş bu ilanın kendilerine yapılmış sayılacağı ilan olunur" ifadeleri yer aldı.

2019 emlak vergisi ödemesi nasıl yapılır?