29 / 03 / 2024

esenler otogarı kiralar

esenler otogarı kiralar

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda dönüşüm başladı!

15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini kazanan İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ alanda dönüşüm çalışmalarına başladı. Otogarda metruk binalar yıkıldı ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Esenler Otogarı'nı İBB İştiraki İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ işletecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Esenler Otogarı'ndaki metruk yapılar yıkıldı!

İBB tarafından devralınan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt katlarındaki metruk ve amacı dışında kullanılan alanların yıkımı tamamlandı....

Esenler Otogarı'nda yıkım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin devraldığı 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda (Esenler Otogarı) yıkım ve temizlik çalışmalarına başlandı. Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul Otogarı'nda dönüşümü başlattık'' dedi.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Esenler Otogarı'nın taşınma sürecini önemsiyoruz!

İBB Başkanı İmamoğlu, "Biz bu otogarın yeni bir otogara taşınması sürecini önemsiyoruz. Yeni otogarın hem Bayrampaşa'da hem Harem'de nerede olması konusunda ortak karar alacağız" dedi...

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti! 

Esenler Otogarı İBB Emlak Müdürlüğü'ne geçti. Yüzlerce dükkan, ofis ve yazıhane bulunan otogardan dev kira geliri bekleniyor. 

esenler otogarı kiralar Haberi

esenler otogarı kiralar

9 Eylül Pazartesi günü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, otobüs giriş çıkışları dahil Esenler Otogarı'nın tüm envanterini üzerine aldı. Esenler Otogarı daha önce AVTER şirketi tarafından işletiliyordu. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Esenler Otogarı’nda 168 otobüs firması yazıhanesi, yüzlerce dükkan ve ofis, 2 otel, 2 akaryakıt istasyonu bulunuyor. İBB Emlak Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde bu kısımları devralıp kira geliri elde etmeyi planlıyor.
 

Ayrıca, otogarın devredilmesinden sonra giriş-çıkış ücretlerinden indirim yapıldı. 130 TL olan ücretler 80 TL'ye düşürüldü. 

Eski işletmeci AVTER'in sözleşmesi 5 Mayıs 2019 tarihinde bitmişti. Ancak otobüs gişeleri teslim edilmemiş ve otoparkların İBB’ye bağlı İSPARK’a devrinin ardından 8 Ağustos’ta yalnızca binek araçların giriş çıkış yaptıkları bölgedeki dubalar sökmüştü. İBB’den Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile AVTER’e ihtarname gönderilmişti. İhtanemede otogarın...