29 / 03 / 2024

esenler toki dönüşüm projesi

esenler toki dönüşüm projesi

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Esenler'de 60 bin konut dönüştürülecek! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Twitter hesabından Esenler'deki dev kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve Esenler kentsel dönüşüm projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

İBB'nin Esenler'deki kentsel dönüşüm davasında karar çıktı!

İstanbul Esenler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin iptaline yönelik dava açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne mahkemeden ret kararı çıktı.

Esenler Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı!

Esenler'de Kentsel Dönüşüm Projesi 1617 konut projesinin temeli atıldı. 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında kentsel dönüşüm sözleşmesi! 

Esenler Belediyesi ve Giresun Belediyesi arasında "Kentsel Dönüşüm Bilgi ve Tecrübe Aktarımı" kapsamında bir sözleşme imzalandı...

Esenler'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Esenler'deki 56 bin konutun 6 bini kamu ile geriye kalanı ise özel sektör kamu iş birliği ve özel sektör ile şahıslar aracılığıyla yenilendi. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İBB, Esenler kentsel dönüşüm projesine dava mı açtı?

İBB, en yükseği 6 kat ve tamamen yatay mimari olan Esenler’de vatandaşların hayatını kurtaracak kentsel dönüşüm projesini durdurmak için dava açtı.

'Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği' bilgilendirme toplantısı yarın!

Esenler Belediyesi tarafından yarın saat 10:00'da Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde "Esenler'deki Kentsel Dönüşüm Örneği'' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecek.

Esenler’de çok boyutlu kentsel dönüşüm planı!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm için hukuki ve ekonomik altyapının hazır olduğunu ve bu doğrultuda riskli evlerde yaşayan vatandaşların kentsel dönüşüm için fedakârlık yapması gerektiğini dile getirdi.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler'de kentsel dönüşüm 2020'de tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'deki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu daha sonra Esenlerliler ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde oruç açtı.

esenler toki dönüşüm projesi Haberi

esenler toki dönüşüm projesi

Yeni konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan TOKİ, İstanbul Esenler'de 475 yeni konut hayata geçirecek.

İstanbullu vatandaşları konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı geçtiğimiz yıl Kayaşehir'de 862, Silivri'de 1.352, Şile'de ise 103 yeni konut hayata geçirdi.

TOKİ Esenler 1. Etap 1. Bölge ihalesi 25 Şubat 2019'da 1. Etap 2. Bölge ihalesi 20 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Esenler  3. Bölge 475 konut ihale detayları: 
İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

İhale ilanı:

İstanbul İli...