16 / 04 / 2024

eskidji müzayede şekerbank

eskidji müzayede şekerbank

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü 26 Eylül 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Ev hayalleri kuranlara müjde! Şekerbank'tan konut kredisi haberi!

Ev hayalleri kuranlara Şekerbank’tan konut kredisi müjdesi geldi. 120 ay vadede 100 bin TL almak artık mümkün. Esnek ödeme planı ve düşük faiz oranıyla Şekerbank pek çok kişinin ev alma hayalini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Şekerbank’tan gelen yeni konut kredisi detayları işte haberimizde…

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

TOKİ’den kaçırılmayacak fırsat! İstanbul’da 185 konut satışa çıkarıldı! İşte başvurulara dair tüm detaylar…

TOKİ, İstanbul’da kaçırılmayacak büyük fırsatlı satışları duyurdu. TOKİ, İstanbul’daki Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 konutu müzayede ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede bugün saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede yarın saat 14:00'te gerçekleşecek. 

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde 159.2 milyon TL'lik gayrimenkul satıldı!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın dün 6'ncısını gerçekleştirdiği KİPTAŞ Gayrimenkul Müzayedesi'nde, Locamahal Veliefendi Konutları’ndaki 36 konut 45 milyon 378 bin 345 TL'ye satıldı. Müzayede de 12 dükkan da 14 milyon 963 bin 985 TL'ye satıldı. Toplam 159 milyon 228 bin 330 TL'lik gayrimenkul satıldı.

Müzayedelerde kripto para dönemi!

Müzayede evi Sotheby's, önümüzdeki ay açık artırmayla satışa sunacağı ve tahmini değeri 10 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında belirlenen 101 karatlık nadir bir elmasın ödemelerinde Bitcoin ve Ether'i kabul edeceğine dikkat çekti. 

Sotheby's müzayede evi kripto parayla ödeme kabul edecek!

Sotheby's müzayede evi dünyada bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Müzayede evi fiziksel bir eser için kripto para ödemesi kabul edecek.

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi'nde 54 dükkanının 13'ü satıldı!

KİPTAŞ, portföyünde bulunan 54 dükkanı halka açık gerçekleştirdiği 3. müzayede ile satışa çıkardı. Yatırımcılara hitap eden değerli arsa ve işyerleri şeffaf ve açık bir şekilde piyasaya sunuldu...

KİPTAŞ 3. Gayrimenkul Müzayedesi bugün!

KİPTAŞ tarafından düzenlenen 3. Gayrimenkul Müzayedesi, bugün saat 14:00'da gerçekleşecek. Halka açık müzayede de 54 dükkan satışa çıkarılacak.

eskidji müzayede şekerbank Haberi

eskidji müzayede şekerbank

Eskidji Müzayedecilik A.Ş. tarafından 26 Eylül 2019 Perşembe aaat 14.00'te düzenlenecek açık artırmada, Şekerbank’ın 54 ilde 262 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü satışa çıkarılıyor.

En düşük muhammen bedelin 5 bin TL olduğu müzayedede, satışa sunulacak olan KDV’den muaf gayrimenkuller arasında tarla, bağ bahçe, arsa, dükkan, büro ve konutlar bulunuyor.

“Müzayedecilik, bizim işimiz.” sloganı ile yola çıkan ve yılların tecrübesini başarıya dönüştüren Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla satışa çıkacak Şekerbank gayrimenkullerinin, arasında, Antalya Manavgat’ta 115.000.-TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulan konutların yanı sıra Kocaeli Gölcük’te deniz manzaralı daire 170.000.-TL muhammen bedel ile dikkat çekiyor.

1- Muhammen bedeli 100 bin TL’ye kadar olanlar için 1.000 TL,
2- Muhammen bedeli 100 bin 1TL ile 500 bin TL’ye kadar olanlar için 5 bin TL,
3- Muhammen bedeli 500 bin 1...