25 / 04 / 2024

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi mülkleri

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi mülkleri

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir Seyitgazi'de 382 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 2 arsa!

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi, Eskişehir ili, Seyitgazi ilçesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte satış ihalesi ile ilgili ayrıntılar...

Eskişehir'de 328 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Eskişehir Alpu Belediyesi, Eskişehir ili, Alpu ilçesi, Ağaçhisar ve Yunusemre mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

TOKİ Eskişehir Seyitgazi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Seyitgazi  2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Seyitgazi'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Seyitgazi  sosyal konut projesi...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 30.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Muttalip Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri 30 milyon 108 bin 110 TL'ye satıyor...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi miras kalan arsaya el mi koydu?

Eskişehir Ordunpazarı Belediyesi, Nuriye Erdi ve 12 akrabasına dedelerinden miras kalan arsaları imarda park ve yeşil alan yeri olarak gösterdi.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden 8.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskibağlar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 955 bin 940 TL olarak belirlendi. 

Eskişehir Seyitgazi Belediyesine ait taşınmazlar 2.5 milyon TL'ye satıldı!

Eskişehir Seyitgazi ilçesinin yeni belediye başkanı CHP’li Uğur Tepe, eski Belediye Başkanı Hasan Kalın’ın belediyenin 1 milyon metrekarenin üzerinde toprağını sattığını açıkladı.

Eskişehir Han'a 150 konutluk TOKİ müjdesi!

Eskişehir Han Belediyesi ve TOKİ tarafından inşaat edilecek 150 konut için müracaatlar başladı. Başvurular 15 Eylül 2017 tarihine kadar alınacak.

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi mülkleri Haberi

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi mülkleri

CHP'li Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Eskişehir Seyitgazi ilçesi eski başkanı AKP'li Hasan Kalın'ın bıraktığı borcuları sosyal medyada paylaşıyordu. Uğur Tepe son olarak eski başkanın görev süresince sattığı belediyeye ait taşınmazları sosyal medyadan açıkladı. Tepe, açıklamasında belediyeye ait bir milyon metrekarenin üzerinde toprağın 2.5 milyon TL'ye satıldığını duyurdu.

Yapacak çok işimiz var

Sözcü'de yer alan habere göre, Tepe, 'Satılan toprağın miktarı 1 milyon metrekarenin üzerinde ve buradan elde edilen gelir 2,5 milyon TL civarında. Yorumu siz halkımızın vicdanına bırakıyoruz. Söyleyecek sözümüz, yapacak işimiz var. Halkımız her şeyi bilecek. Birlikte yöneteceğiz. Biz, birlikte Seyitgazi'yiz' dedi.

Satılan taşınmazlar

Başkan Tepe, sosyal medya hesabından satılan taşınmazları tek tek paylaşarak vatandaşları bilinçlendirmeye çalışıyor. Başkan Tepe, yaptığı paylaşımda, AKP'li eski başkan Hasan Kalın'ın görev süresince sattığı mülkiyetleri şu...