28 / 03 / 2024

Eskişehir yol bakım

Eskişehir yol bakım

Eskişehir'de yeni mahalle olan yerlerde asfalt çalışmaları yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Yol İşleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde bakım onarım ve asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İnşaat Mühendisleri Odası Yeni Eskişehir Stadyumu hakkında: “TOKİ ev dışında inşaat yapmasın.” eleştirilerinde bulundu. TOKİ bu eleştiri üzerine hava koşulları nedeniyle hasarlı bölgelerin tadilat edileceği ile ilgili açıklama yaptı.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Eskişehir Modern Sanat Müzesi'ni Japonlar yapacak!

Eskişehir Odunpazarı'da inşa edilecek modern sanat müzesinin detayları paylaşıldı. Projenin yapımını Japon mimar Kengo Kuma'nın mimarlık ofisi, Kengo Kuma & Associates üstlenecek.

Eskişehir'de Hamam Müzesi yapım ve işletme ihalesi 19 Nisan'da!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Hamam Müzesi yapılmak ve işletilmek üzere, irtifak ve işletme hakkı veriyor. İhale 19 Nisan'da yapılacak..

Kırşehir Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi yıkıldı!

Kırşehir'deki Eski Doğum ve Çocuk Bakım Evi Hastanesi binasında yıkım çalışmaları başladı. 2011 yılında boşaltılan bina Aile Hekimliği ve Sağlık Ocağı olarak kullanılıyordu.

Eskişehir'deki 35 bin kişilik yeni stat 30 Kasım'da açılacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Eskişehir’de yapımı tamamlanan 33 bin seyirci kapasiteli stattaki son çalışmaları yerinde inceledi. Turan, geçici kabul aşamasına getirilen stadın 30 Kasım’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teslim edilip hizmete gireceğini söyledi.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Eskişehir yol bakım Haberi

Eskişehir yol bakım

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürlüğü tarafından mahalle statüsü kazanan yerleşim yerlerinde yolların bakım ve onarım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanan mahalle yollarının tamamı teknik personel tarafından kontrol edilerek ihtiyaç ve önceliğin belirlenen ve kış mevsiminden dolayı tahrip olan ve ağır tonaj sonucu bozulan yolların  asfalt ile bakım ve onarım çalışmaları için beş ayrı ekip oluşturuldu. Ekiplerin hava şartları elverdiği sürece çalışmalarına devam edeceği bildirildi.


Eskişehir...