18 / 04 / 2024

ETC Gayrimenkul adresi

ETC Gayrimenkul adresi

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdal Cengiz tarafından 2 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul zenginlerinin yeni adresi: Kira takip programı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün geçtikçe derinleşirken, yeni bir uygulama gündeme geldi. Gayrimenkul zenginleri kira takiplerini daha kolay yapmak için artık kira takip programı kullanıyor. Peki kira takip programı nedir? Nasıl işliyor? 

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Akmerkez GYO şirket merkezinin adresi güncellendi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket merkezinin adresi "Kültür Mahallesi Nisbetiye Caddesi Akmerkez N:56/1 Beşiktaş/İstanbul" olarak güncellendi...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

Markalı konutun yeni adresi Kartal ve Maltepe!

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Körfez gayrimenkul fonlarının yeni adresi İstanbul olacak!

KPMG, Türkiye’nin de arasında bulunduğu 17 ülkeden 90’dan fazla bankanın yetkilisiyle görüştü ve Gayrimenkul Kredileri Barometresi 2017'yi açıkladı.

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdal Cengiz tarafından 2 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Gayrimenkul danışmanıyla kira sözleşmesi yapılmalı mı?

Emlak sektörünün güvenilir adresi Starkey, ''Gayrimenkulünüzü kiraya verirken gayrimenkul danışmanı ile neden sözleşme imzalamalısınız?'' sorusuna cevap buldu. İşte o haber....

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri CNR Emlak Fuarı'nda buluştu!

İnşaat, emlak ve gayrimenkul sektörünün zirve adresi Emlak Fuarı 2015, CNR Fuar Merkezi'nde kapılarını açtı. Sektör temsilcilerinin yatırımcılara ve müşterilere açılan kapısı niteliğindeki fuar 8 Kasım'a kadar açık kalacak.

Türker Gayrimenkul internet sitesini yeniledi!

Türker Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda değişen internet adresi yayınlandı. İşte Türker Gayrimenkul'ün yeni adresi;

ETC Gayrimenkul adresi Haberi

ETC Gayrimenkul adresi

ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdal Cengiz tarafından 2 milyon 400 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu. 


ETC Gayrimenkul ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; a- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b- Her türlü ev mutfak  ürünleri ve aksesuarlarının alımı, satımı, tamiri ,imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c- Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. d- Şirket otomotiv sanayi ile ilgili...