29 / 03 / 2024

Eureko Sigorta Genel Müdürü kim

Eureko Sigorta Genel Müdürü kim

Ziraat Bankası eski Genel Müdürü ve halen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyesi olan Can Akın Çağlar’ın, Eureko Sigorta’da Okan Utkueri’nin ayrılması ile boşalan Genel Müdürlük koltuğunun yeni sahibi olduğu öğrenildi...

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Sigorta primleri yükselecek mi? Anadolu Sigorta Genel Müdürü açıkladı!

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, sigorta primlerindeki yüksek artışların devam edeceği konusunda açıklamalarda bulundu. Tuğtan, özellikle ticari sigorta poliçelerinde önemli bir fiyat artışının beklendiğini ifade ederek, bu artışın yüzde 70 ile 200 arasında olabileceğini vurguladı.

TESK Genel Başkanı Palandöken: Araç muayene ve sigorta ücretleri aşağıya çekilmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, trafik sigortası ücretlerinde indirime gidilmesi çağrısı yaptı.

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Sigorta sektörü, 76 milyar TL deprem hasarı ödemesi yapacak!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli yaptığı açıklamada sigorta sektörünün 76 milyar lira deprem hasarı ödemesi yapacağını kaydetti.

Sigorta sektörünün deprem hasar ödemeleri 20 milyar lirayı geçecek!

Sigorta sektörünün deprem hasar ödemeleri 20 milyar lirayı geçecek. TSB Başkanı ve Türkiye Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, son durumu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Sigortada ‘şok’ iddia: Bazı sigorta şirketleri deprem riski bahanesiyle kasko yapmaktan kaçınıyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin deprem riski bahana edilerek bazı sigorta şirketlerinin kasko yapmaktan kaçındığını ileri sürdü. Şahin, ayrıca DASK yaptırmak isteyenlere de bazı uyarılarda bulundu.

Konut sigortasının önemi iklim krizinin neden olduğu felaketlerle arttı!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Konut sigortası, evleri hasarlara karşı koruma altına alıyor. Erdoğan, konut sigortası yaptıranın bir daha vazgeçemediğini belirtti.

Konut sigortası ile evlerdeki güven teminat altına alınıyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortası ile evlerdeki huzurun ve güvenin teminat altına alındığını dile getirdi. 

Kiracılar konut sigortası yaptırabilir mi?

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, konut sigortasının önemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve “DASK’ın yanında konut sigortası için oturduğunuz evin size ait olması şart değil” diye konuştu.

Ray Sigorta konut sigortası oranını artırmayı hedefliyor!

Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan yaptığı açıklamada, "Ray Sigorta olarak müşterilerin ihtiyaçlarına dokunan çözümlerle bu ürünle ilk tanışma oranını artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Eureko Sigorta Genel Müdürü kim Haberi

Eureko Sigorta Genel Müdürü kim


Eureko Sigorta’da Okan Utkueri’nin ayrılması ile boşalan Genel Müdürlük koltuğunun yeni sahibi Can Akın Çağlar oldu


Ziraat Bankası eski Genel Müdürü ve halen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyesi olan Can Akın Çağlar’ın, BDDK kurul üyelinden istifa edeceği öğrenildi.


BDDK kaynakları, Akın Çağlar’ın halen izinde olduğunu, çekileceği bilgisinin ulaştığını kaydettiler. Resmi olarak işleme konulmuş bir istifanın olup olmadığı konusunda ise bilgi verilmedi.


Bu arada Eureko Sigorta’nın üyesi olduğu Hollanda menşeli uluslararası sigorta grubu Achmea’nın Türkiye’deki şirketi Eureko Sigorta’da Okan Utkueri’nin ayrılması ile boşalan Genel Müdürlük koltuğunun yeni sahibi Can Akın Çağlar...