19 / 04 / 2024

European Property Awards borsa istanbul

European Property Awards borsa istanbul

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın Bahçelievler’deki binası, en iyi ofis mimarisi dalında Avrupa'dan ödül aldı.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri tarafından "Best Real Estate Agency Single Office Turkey 2019-2020" kategorisinde Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi.

TERRA Real Estate Türkiye'nin en iyi emlak firması seçildi!

TERRA Real Estate European Property Awards/Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Yarışması'nda ödül kazandı.

Treso İç Mimarlık imzası taşıyan Villa No7 ödüle layık görüldü!

Treso İç Mimarlık tarafından tasarlanan Villa No7 projesi, “European Property Awards 2019-2020” kapsamında “Interior Design Private Residence” kategorisinde ödüle layık görüldü...

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

Tema İstanbul'a Avrupa'dan 'En İyi Konut' ödülü!

Tema İstanbul, 6 ödülle döndüğü European Property Awards’ın ardından ana organizasyon olan International Property Awards’da da ödüle layık görüldü...

Türkiye Finans'a Türkiye’nin En İyi Ofis İç Mimarisi ödülü!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Londra’da bu yıl 27’incisi gerçekleştirilen International Property Awards 2018’in (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) Avrupa ayağı olan European Property Awards (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) gecesinde ödül aldı.

European Property Awards borsa istanbul Haberi

European Property Awards borsa istanbul

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın Bahçelievler’deki binası, en iyi ofis mimarisi dalında Avrupa'dan ödül aldı.


Borsa İstanbul açıklamasına göre, Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nın binasına, dünyanın en prestijli gayrimenkul ve mimarlık ödüllerinden biri olarak kabul edilen International Property Awards'ın Avrupa ayağı European Property Awards'da (Avrupa Gayrimenkul Ödülleri) "En İyi Ofis Mimarisi" dalında ödül verildi.


Bahçelievler'de E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu'nu bağlayan ana ulaşım aksı Basın Ekspres Yolu'nun doğu paralelinde yer alan ve yan yola cephesi bulunan binanın inşaatı devam ediyor. Binanın 2016 yılı içerisinde hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Toplam 2 bin 220 metrekare arsa üzerine oturacak bina, 3 bodrum, 1 zemin ve 3 normal kat olmak üzere 7 kattan oluşacak ve kullanım alanı 7 bin...