26 / 04 / 2024

evin anahtarı aileye verilir mi

evin anahtarı aileye verilir mi

Bir süredir geçimsizlik problemleri yaşayan çift, boşanmak amacıyla karşılıklı boşanma davası açtı. Tarafları dinleyen aile mahkemesi emsal niteliğinde bir karar verdi. 

TOKİ bu yaş grubu üzerine konut duyurusu yaptı! Bu tarih aralığında kura çekilişi olacak!

TOKİ, 19 Haziran tarihinde kura yöntemiyle ev satış ilanını duyurdu. Ev sahibi olmayı hayal edenler için mükemmel bir fırsat olarak sunuldu! Başvuru yaparak, belirli şartları yerine getiren herkes, uygun fiyatlarla TOKİ'den bir evin anahtarını alabilecek.

Adana'da kirasını ödeyemeyen aileye yardım eli uzatıldı!

Adana'da yaşamını sürdüğü evin kira bedellerini yatıramayan 4 çocuklu aileye yardım edildi...

Evin anahtarını ailesine veren eş için emsal karar!

Bir süredir geçimsizlik problemleri yaşayan çift, boşanmak amacıyla karşılıklı boşanma davası açtı. Tarafları dinleyen aile mahkemesi emsal niteliğinde bir karar verdi. 

Denizli'de evi yanan aileye tadilat yardımı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından yangında evi zarar gören aileye yardım etti. Merkezefendi'de belediye tarafından evin tadilatı yaptırıldı. 

Ruby Mae'e doğum günü hediyesi: Milyonluk evin anahtarı!

Yeşil sahaların yıldız futbolcusu Dele Alli ile sevgilisi Ruby Mae'e 1. 5 milyon sterlin değerindeki evinin anahtarını verdi. Alli, doğum günü sürprizi yaptığı sevgilisinden yanına taşınmasını istedi.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi ailesine teslim edildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, anne ve babası için aldığı evi restore edemeden şehit düşen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın yarım kalan hayalini tamamladı. Şahin, restore ettirdiği evin anahtarını şehidin ailesine teslim etti.

Bartın'daki şehit ailesine yapılan ev tamamlandı!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in harap durumdaki babaevi, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda yenilenerek anahtarı aileye teslim edildi.

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. etapta anahtar teslimi yapıldı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. Etap Konutları teslim edildi!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.

Emet'te 336 evin anahtar teslimi yapıldı!

TOKİ tarafından inşası tamamlanan 336 ev, kurayla sahiplerini buldu. Hisarlık Sosyal Tesisleri'nde Emet Noteri huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde, 2+1 dairelerin sahibi olmak için müracaat eden vatandaşlar hazır bulundu.

Kahramanmaraş Piazza'nın ev talihlisi anahtarına kavuştu!

Türk Halk Müziği’ nin ünlü sesi Alişan, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nin düzenlediği “Ev” lendiren Kampanya’ nın talihlisine evin sembolik anahtarını teslim etti...

Elazığ'da bir evin bahçesinden 22 kamyon, 30 traktör dolusu çöp çıktı!

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, temizlik işleri müdürlüğüne yapılan şikayet üzerine belediye ekipleri Kırklar Mahallesi Kılıç Sokak'ta bulunan bir eve gitti. Evin arka bahçesinden 22 kamyon ve 30 traktör dolusu çöp çıkarıldığı bildirildi..

100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadardır?

2014 yılı için binaların metrekare inşaat maliyet bedellerini gösterir cetvel, 62 seri nolu Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında açıklanmıştı. Peki buna göre 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar tutar?

evin anahtarı aileye verilir mi Haberi

evin anahtarı aileye verilir mi

Bir süredir geçimsizlik problemleri yaşayan çift, boşanmak amacıyla karşılıklı boşanma davası açtı. Tarafları dinleyen aile mahkemesi eşlerden birininn beraber yaşadıkları evin anahtarını kendi babasına vermesine 'kusur' dedi. 

Olayda, davalı erkek eşiyle birlikte yaşadığı evinin anahtarını kendi babasına vermişti. Mahkeme; davalı-karşı davacı erkeğin anahtarı ailesine vermesiyle, evin manevi bağımsızlığını ihlal ettiğini belirtti. 

Erkeğin boşanma davasını onaylayan mahkeme, kadının tazminat taleplerini ise onaylamadı. Her iki taraf avukatı da kararı istinafa taşıdı. 

Bölge Adliye Mahkemesi de itirazları reddetti. Bu defa davacı-karşı davalı kadın tarafından; kusur belirlemesi, erkeğin kabul edilen davası ve reddedilen tazminatlar kapsamında, davalı-karşı davacı erkek tarafından ise; kusur belirlemesi, kadının kabul edilen davası ve reddedilen tazminat istekleri kapsamında temyiz etti. 

Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, Aile Mahkemesi kararını oy çokluğu ile onadı. Daire...