17 / 04 / 2024

Evviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği nerede

Evviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği nerede

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

370 kişinin yaşamını yitirdiği sitenin firari müteahhidini, depremde yakınlarını kaybedenler yakaladı!

Hatay'da depremde 370 kişinin yaşamını yitirdiği Emlak Bank Konutları'nın hakkında yakalama kararı bulunan müteahhiti Mehmet Özat'ı yakınlarını kaybedenler bir alışveriş merkezinde yakalayarak polise teslim etti.

DAP’tan İstanbul'un Kalbi Levent’te Yeni Dünyanın Örnek Yaşam Alanı!

DAP Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un iş, yaşam, kültür-sanat ve finans dünyasının kalbi olarak bilinen Levent Bölgesi’nde şimdi de kent ve doğa ayrımını ortadan kaldıran, doğadan aldığı ilhamla, şehrin merkezinde ‘Sağlıklı Ev’ konseptiyle buluşturuyor… 

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma yaşam projesi!

ALG Constructions tarafından 500 milyon TL’lik yatırımla Düzce’nin merkezinde hayata geçirilmesi planlanan karma yaşam projesi için çalışmalara başlanıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Park Yaşam Santorini'de 0.98 faiz oranı fırsatı!

İzka İnşaat tarafından hayata geçirilen Park Yaşam Santorini İzmir Çiğli'nin merkezinde yükseliyor. Projede 0.98 faiz oranı fırsatı sunuluyor. 

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Regnum Yaşam Sokağı'nda kiralamalar başladı!

Ankara'da yeni nesil iş merkezleri arasında yer alan ve  en ayrıcalıklı proje olarak gösterilen Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki 8 iş merkezinde kiralama dönemi başladı. 

Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında 32 bina yıkıldı!

Trabzon şehir merkezinde Ortahisar Belediyesi tarafından yürütülen Pazarkapı Yeni Yaşam Alanı Projesi kapsamında bölge içinde yer alan 32 binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Propa Plus’ta yaşam başladı!

Şehrin merkezinde konfor ve lüksü birarada sunan Propa Plus Residence’ta yaşam başladı. İstanbul’un tam merkezinde, Zincirlikuyu’da hayata geçirilen ve memnuniyet garantisi sunan projede hemen teslim son daireler ise çok özel ve cazip fiyatlar ile sahiplerini bekliyor.

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Malatya Yaşam ve Spor Merkezi açıldı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Malatya Yaşam ve Spor merkezinde incelemelerde bulundu.

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Evviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği nerede Haberi

Evviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği nerede


Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu. Dernek kurucuları ve Yönetim Kurulu üyelerinin tamamını Evviva Yaşam Merkezinden konut satın alan ve mağdur olan kişiler oluşturuyor. 


İşte Evviva Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği'nin kuruluş amacıyla ilgili yaptığı açıklama;


Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak maksadıyla, 26/Ekim/ 2016 tarihinde, “EVİVA Yaşam Merkezinde Ev Alanlar Mağdur Derneği” kurulmuştur. Derneğimizin kuruluşu, kurucu üyeleri, yetkili organları, işleyişi ve üyelik şartları dernek tüzüğümüzde ayrıntılı olarak düzenlenmiştir. Dernek tüzüğümüz, derneğimizin internet sitesinde bulunmaktadır.  (evvivayasamder.org)


Derneğimiz, Evviva Yaşam Merkezi projesinden daire satın alan ve dairelerin teslim edilmemesi sebebiyle mağdur edilen tüm gerçek ve tüzel kişileri bir çatı altında toplamak, mağduriyetleri tüm yönleri ile ilgili kamu...