26 / 04 / 2024

eyüp belediyesi mali cami

eyüp belediyesi mali cami

Eyüp Belediyesi'nin organizasyonuyla hayırsever vatandaşların yardımıyla Mali'nin başkenti Bamako'da Eyüp Sultan Cami inşa ediliyor...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Gaziosmanpaşa-Eyüp arasına tünel geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle Gaziosmanpaşa’da trafik sorununa çözüm getiren projelere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa ile Eyüp arasında özellikle mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde yoğunlaşan trafiği rahatlatacak olan karayolu tüneli

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

eyüp belediyesi mali cami Haberi

eyüp belediyesi mali cami
Osmanlı mimarisine uygun olarak Mali'nin başkenti Bamako'da inşa edilen Eyüp Sultan Cami'nin yapım organizasyonuna İstanbul Eyüp Belediyesi aracı oldu. Hayırseverlerin yardımlarıyla inşa edilen caminin yapımına 3 ay önce başlandı. Bin kişi kapasitesi olacak caminin inşasında 10 kişilik Türk işçi grubu da yer...