19 / 04 / 2024

Eyüp Mezarlığı inşaat işi

Eyüp Mezarlığı inşaat işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Eyüp Mezarlığı'nın üst yapı imalat işini 22 Eylül 2014 'te saat 11.30'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işin 75 günde tamamlanması planlanıyor.

Eyüp Engin kimdir? Akbank’ta ne zaman ve hangi alanda göreve başladı? Şu an ne iş yapıyor?

Eyüp Engin hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Eyüp Engin’in hayatı...

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Group İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Bahtiyar Yıldırım Onur Polat, Sezai Polat tarafından kuruldu.

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pıllars İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Alsalti, Ahmad Ghassan Altınawı, Husseın Mohamme Al-Aswadı ve Mahmoud Saeed ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüphan Hafriyat İnşaat Taahhüt Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Zeyrek tarafından kuruldu.

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Bme Eyüboğlu İnşaat Gıda Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Eyüboğlu tarafından açıldı.

KİPTAŞ Eyüpsultan projesinin inşaatına 2021'de başlıyor!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım ve tahliye işlemlerinin devam ettiği projenin inşaatına 2021'de başlanması hedefleniyor.

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Eyüp Mezarlığı inşaat işi Haberi

Eyüp Mezarlığı inşaat işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Eyüp Mezarlığı'nın üst yapı imalat işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi, 22 Eylül 2014'te saat 11.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü'nde yapılacak. İş 75 günde tamamlanacak. 


İHALE İHALE


2014/110007 İKN İST.B.B.BŞK.SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE İŞLERİ MÜDÜR - Evrak No: 291


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ


LAHİT MEZARIN ÜSTYAPISININ İMALATI İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Eyüp Mezarlığındaki 264 Adet Lahit Mezarın Üst Yapısının İmalatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uneu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin 


ayrıntılı bilgiler aşağıda ver almaktadır.


İhale Kayıt Numarası: 2014/110007


1- İdarenin


a) AdresiZincirlikuyıı mezarlık alanı girişi Büyükdere Caddesi ŞİŞLİ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası;2123126585 - 2122115131


c) Elektronik Posta Adresi: adem.avci;aŞ ibb.gov.tr


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı:264...