24 / 04 / 2024

Ezgi Mola mekanı

Ezgi Mola mekanı

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Ezgi Mola'nın tadilat isyanı!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı'ndaki rolü ile adından söz ettiren oyuncu Ezgi Mola, evinin mutfağında tadilat yaptırıyor. Başarılı oyuncu tadilat için istenilen ücrete isyan etti. 

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezgi Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seher Kiremitçi Bilgin tarafından kuruldu.

Mola İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mola İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Mekan Gayrimenkul bayilik sistemine geçti!

Emlak sektörünün yenilikçi kurumsal markası Mekan Gayrimenkul bayilik sistemi ile alan da satan da kazanıyor.

Ezgi Mola kiracılarından kira almayacak!

Oyuncu Ezgi Mola yaptığı açıklamada salgın nedeniyle kiracılarından birkaç ay daha kira almayacağını belirtti

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kiracılarından kira almayacak!

Ezgi Mola’dan sonra ünlü çift Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi de, kiracılarından kira almayacaklarını açıkladı...

Ezgi Mola kiracılarından kira almayacak!

Sempatik oyuncu Ezgi Mola, iki kiracısından bir aylık kirayı almayacağını söyledi. 

Ezgi Mola'dan 'kiralarda indirim yapılsın' önerisi!  

Ezgi Mola koronavirüs için alınan önlemlerle ilgili paylaşımlarda bulundu. Ezgi Mola, konuya ilişkin, "Kira ve maaş ödeyenler ne yapacak?" dedi ve kiralarda indirim yapılması gerektiğini belirtti... 

Ezgi Mola mekanı Haberi

Ezgi Mola mekanı

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, bir süredir hayata geçirmek istediği mekanını Alaçatı’da açtı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; ağaçların altında romantik bir konseptle ziyaretçilerini ağırlamayı planlayan Mola, yaşadığı heyecanı da sosyal medya hesabından yayınladı.

Çok sayıda ünlü arkadaşının da desteğini alan Mola,‘Erkek arkadaşına rakip oluyor’ şeklinde yorumlar yapılmasına da neden oldu. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği...