19 / 04 / 2024

Farilya Asia evleri nerede

Farilya Asia evleri nerede

Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Farilya Asia'da teslimler Haziran'da! 428 bin TL'ye!

Pendik'te yükselen Farilya Asia'da KDV dahil fiyatlar 428 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Haziran ayında teslim edilecek..

Farilya Asia'ya Ortadoğulu yatırımcı ilgisi!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde geliştirilen Farilya Asia Projesi, 1.Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılardan ilgi gördü.

Farilya Asia‘da sona gelindi!

Çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak rezidans konforu sağlayan Farilya Asia, projede yer verilen iç ve dış yapı malzemelerinin kalitesiyle de bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 

Farilya Asia'dan yatırımcısına çifte kazanç!

Temeli 2016 yılında atılan Farilya Asia, iki yılda yatırımcısına yüzde 35–40 oranında kazandırdı.  Proje, 2018 Ağustos ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek..

Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor!

Doyumsuz deniz manzarası, rezidans konforu ve balkon keyfi bir arada sunulan Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor..

Farilya Asia'da 120 aya varan vade fırsatı!

357 daire ve 32 dükkandan meydana gelen Farilya Asia'da 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor. Projede teslimlere Haziran ayında başlanacak..

Farilya Asia Haziran'da teslim!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişmekte olan merkezi Pendik'te hayata geçirilen Farilya Asia'da daireler Haziran'da teslim edilecek..

Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle!

Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Farilya Asia'da teslimler Haziran'da! 428 bin TL'ye!

Pendik'te yükselen Farilya Asia'da KDV dahil fiyatlar 428 bin TL'den başlıyor. Projede daireler Haziran ayında teslim edilecek..

Farilya Asia güncel fiyatları 2018!

Ufuk Mesken İnşaat tarafından Pendik'te hayata geçirilen Farilya Asia'da KDV dahil fiyatlar 428 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Farilya Asia güncel fiyat 2018!

Ufuk Mesken İnşaat imzası taşıyan Farilya Asia Pendik projesinde 2018 fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor. Proje 3 blok olarak tasarlandı...

Farilya Asia yatırımcısına kazandırıyor!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü  Arman Özver, Pendik‘in değerleme oranlarına bakıldığında Farilya Asia‘nın yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında geldiğini söyledi.

Ekonomik büyümenin lokomotifi konut üretimi!

Farilya Asia'nın projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, Türkiye‘nin bu yıl yaşadığı siyasi ve ekonomik zorluklara rağmen inşaat sektörünün 2017 yılını oldukça başarılı geçirdiğini söyledi.

Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamam!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamamlandı. Projede daire fiyatları 382 bin TL'den başlıyor.

Farilya Asia evleri nerede Haberi

Farilya Asia evleri nerede

Farilya Asia, İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişmekte olan merkezi Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçiriliyor. 

Ankara'nın en prestijli projelerinden biri olan Paragon Towers projesini tamamlayan firma Farilya Asia'yı 13 dönümlük bir arazi üzerinde hayata geçiriyor. 

3 blok ve 357 adet konuttan oluşan Farilya Asia'da bloklar arasındaki avlu-meydan da bulunan 32 adet mağaza, günlük alışveriş için en seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 

Marmara Üniversitesi Hastanesi kavşağının hemen önünde, ve Botaş Parkına komşu vaziyette olan Fariya Asia Projesi, Kadıköy - Sabiha Gökçen metro hattının ana duraklarından bir olan Hastane durağı projeye 30-40 adımlık  yürüyüş mesafesinde bulunuyor. Projedeki bir çok daire Marmara denizi ve Botaş Parkı manzarasını görüyor.
 
Farilya Asia'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunuyor. Projede 1+1 daireler...