23 / 04 / 2024

Fed kripto para kararları

Fed kripto para kararları

Küresel ekonomilerdeki enflasyonu durdurmak için merkez bankaları tarafından alınan kararlar kripto para piyasalarını tepetaklak etti.

Kripto para piyasasının 2022-2023 yılı özeti...

Kripto para borsası FTX'in iflası 2022'de sarsılan kripto para piyasası, Fed'in sıkılaşma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD'de ilk Bitcoin spot ETF'sinin onaylanacağı spekülasyonları ile bu sene hareketlendi. İşte haberin detayları...

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

Kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

FED başkan yardımcılarının şahin açıklamaları piyasalarda risk iştahının düşmesine sebep olmuştu. Peki kripto para piyasasında geçen hafta neler oldu?

Kripto para yatırımcıları okumadan almayın satmayın! Bitcoin'de 'Fed' etkisi

Fed'in son 3 toplantısında 75 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ile birlikte kripto para birimlerinde baskı da arttı. Son dönemde 20 bin dolar seviyesinin altında kalıcılığını sağlayan Bitcoin'de düşüş eğilimi faiz kararı sonrası da devam etti.

Kripto para piyasası haftaya nasıl başlıyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar? İşte 5 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından Bitcoin 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, yatay seyretmeye devam ediyor.

Kripto para piyasası sarsılmaya devam ediyor? Bitcoin ve Ethereum ne kaç dolar oldu? İşte 4 Eylül 2022 fiyatları…

Kripto para piyasası, Fed Başkanı Jerome Powell’ın son açıklamasının ardından 20 bin doların altına kadar gerilemişti. Geçtiğimiz hafta başında da gösterdiği aşağı yönlü hareketleriyle piyasada karamsarlığa sebep olan Bitcoin, Ethereum gibi kripto paralar, psikolojik sınırın altına tutunmaya devam e

FED kripto paralara karşı uyardı!

ABD Merkez Bankası (Fed), kripto varlıkla ilgili faaliyetlerde bulunan veya bu faaliyetlerde bulunmak isteyen bankalara bir uyarı mektubu yayınladı. Peki, kripto para piyasasında son durum ne?

Kripto para borsalarının kaptanı ABD mi?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, ABD ve kripto para regülasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda ABD'nin kripto paralara ilişkin düzenlemelerini anlattı. 

Kripto para piyasaları 2022'de toparlanacak mı?

Bitcoin’de son durum ne? Kripto piyasası 2022’de toparlayabilir mi? İşte kripto para piyasasıyla ilgili beklentiler...

Miami ve New York arasında kripto para yarışı!

Kasım'da bir sonraki maaşını Bitcoin üzerinden alacağını duyuran Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, kente yeni kripto para birimi MiamiCoin üzerinden para toplayarak bu konuda lider olmak istiyor.

Hatay'da kripto para operasyonu: 2 gözaltı!

Hatay'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen 23 kripto para üretim cihazı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak toplamda 2 kişi gözaltına alındı.

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

İran milli kripto para çıkarıyor!

İran Merkez Bankası, ülkeye ait kripto para çıkarmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Fed kripto para kararları Haberi

Fed kripto para kararları

Kripto Para birimleri yine düşüşe geçti. Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; ABD Merkez Bankası Fed'in 2022 ve 2023 senelerinde toplamda 6 kez faiz artırma ihtimalinin doğması ve tahvil alım azaltma hızını yükseltmesi kripto para piyasalarında sert rüzgarlar esmesine neden oldu. Küresel ekonomilerdeki enflasyon endişeleri sebebiyle merkez bankaları fiyat istikrarını korumak için hamleler gerçekleştirirken Fed'in faiz artırmaya çok yakın olması kripto paralar için soruna sebep oldu.

LİDER KRİPTO PARA BITCOIN TOPARLANAMIYOR

50 bin Dolar psikolojik sınırının altında tarihi rekorunun ise yaklaşık yüzde 40 altında işlem gören Bitcoin yine 46 bin dolar seviyesine düştü. Güne 47 bin 900 dolardan başlayan Bitcoin gün içinde en düşük 46 bin 801 dolar, en yüksek de 48 bin 167 dolar seviyesini indi. Saat 11:32 itibarıyla yüzde 2...