23 / 04 / 2024

Fenerium mağazaları koronavirüs

Fenerium mağazaları koronavirüs

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Kira artış talepleri devam ederse verimsiz mağazaların kapısına kilit vurulacak!

Markaların başlattığı cazip kampanyalara rağmen talep, geçtiğimiz Kasım'da da  sınırlı kaldı. BMD Başkanı Sinan Öncel, piyasa gerçekleriyle örtüşmeyen kira artış taleplerinin devam etmesi durumunda verimsiz mağazaların kapanabileceğini söyledi.

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Migros, Eylül'de 35 yeni mağaza açtı! Mağaza sayısı 3 bin 205, satış alanı 1 milyon 897 bin metrekare oldu! 

Migros tarafından, Eylül ayında açılan yeni mağaza sayısını ve mağazaların formatlarını tek tek açıklandı. İşte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Cadde mağazaları yeniden trend oldu!

Koronavirüs salgınıyla beraber açık alanların ön plana çıkması mağaza sektöründe büyük dönüşüm yarattı. AVM'lerden alışveriş yapmak istemeyen vatandaşlar cadde mağazacılığını tercih etmeye başladı. 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları!

Tüketici kral diyen perakende sektörünün en yeni girişimi deneyim mağazaları oldu. Bu tür mekânların sayısı sürekli artıyor. Tüketici burada istediği ve merak ettiği ürünleri deneyimliyor...

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Sinan Öncel: AVM'lerle kirada anlaşamayan mağazalar kapatıyor!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında gelen AVM mağazaları, düşen ziyaretçi sayısı nedeniyle ikinci kapatma listesini hazırladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, "Cadde mağazalarında da bazı dükkan sahipleri pandemiye rağmen kılını kıpırdatmadı, kira indirimi yapmadı" dedi..

Fenerium mağazaları koronavirüs Haberi

Fenerium mağazaları koronavirüs

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle yarından itibaren geçici olarak kapanacağı açıkladı.

Fenerium'un yaptığı açıklamada, taraftarların, çalışanların ve ailelerinin sağlıklarının önemsendiğine dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda ülke çapındaki tüm Fenerium mağazalarının faaliyetlerine yarın itibarıyla geçici bir süre ara veriyoruz. Bu süre içerisinde depolarımızda tüm hijyenik koşullar önceliğimiz olacak şekilde, online satış mağazamız 'Fenerium.com' üzerinden taraftarlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımız ve çalışanlarımızın buluşacağı güne kadar sağlıkla...