16 / 04 / 2024

Ferman Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Ferman Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Van Gürpınar'da metruk yapılar ortadan kaldırılıyor!

Van'ın Gürpınar ilçesine bulunan metruk binaların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi başlıyor!

2009 yılından beri kentsel dönüşüm bekleyen Gürpınar sakinlerinin beklediği haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt Gürpınar dönüşüm projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gökpınar Gölü için imza kampanyası: İnşaat faaliyetleri durdurulsun!

Sivas’ın Gürün ilçesinde bulunan ve Doğal Sit Alanı olarak tescil edilmesi beklenirken inşaat başlatılan Gökpınar Gölü’nde yapılacak düzenlemeler için değiştirilen imar planına yapılan itiraz sonuçlanmadan Sivas Valiliği yeni bir imar planını onayladı.

Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde imzalar atılıyor!

Gürpınar Siteler Bölgesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm projesinde iyi niyet protokolünün imzaları Kasım ayında atılmıştı. Bugünden itibaren ise Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi çözüm ofisinde ev sahipleri imzalarını atmaya başladı...

Van Gürpınar'da bazı evler hasar gördü!

Van'ın Özalp ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem, Gürpınar ilçesine bağlı Elaçmaz Mahallesi'ndeki bazı evlerin hasar görmesine sebep oldu...

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Ferman Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Ferman Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
İNŞAAT 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resim ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...