29 / 03 / 2024

fetö büyük cami projesi

fetö büyük cami projesi

FETÖ'nün "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara aldığı binayı şimdi 3,9 milyon dolara satmaya çalıştığı ortaya çıktı

Büyük Marmara depremine karşı camilerde deprem düzenlemesi: 25 metrenin üzerindeki minareler tıraşlanıyor

Marmara'da beklenen büyük depreme karşı önlemler alınmaya devam ediyor. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından alınan kararla cami minarelerinin depreme karşı dayanıklı hale getirilecek. 

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

Van'da büyük deprem sonrası 25 bin 170 konut inşa edildi!

Van'da 23 Ekim 2011'de yaşanan büyük deprem sonrası, şehirde 25 bin 170 konut depremzedelere teslim edildi, 139 iş merkezi, 17 okul, 33 cami, 9 alışveriş merkezi ve 3 bin 194 ahır inşa edildi...

Büyük Çamlıca Camii’nin yakınındaki mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Büyük Çamlıca Cami yakınlarındaki mahallelerde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelilerden kentsel dönüşüme karşı çıkan mal sahiplerine tebligat gönderildi...

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Şahinbey Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami açıldı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Şahinbey Belediyesi, Güneykent Mahallesi’ne yaptırdığı Ahmet Muhtar Büyük Çınar Cami’nin açılışını yaptı.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı!

Çanakkale Savaşı'nın önemli kahramanlarından biri olan Ezineli Yahya Çavuş'un ismi Büyükçekmece'de inşa edilen camiye verildi. Yahya Çavuş Cami ibadete açıldı.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Yahya Çavuş Cami'ni hizmete açıyor.

fetö büyük cami projesi Haberi

fetö büyük cami projesi

Fetullahçı Terör Örgütü, (FETÖ) 2009-2010 yıllarında, ABD'de "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" diye topladığı parayla 2012'de 1,7 milyon dolara satın aldığı binayı bugünlerde 3,9 milyon dolara satmaya çalışıyor.


Türkiye'de terör örgütü olduğu belgelenen, 15 Temmuz darbe girişimini organize eden ve ABD'de geniş bir yapılanması bulunan FETÖ'nün Miami'de büyük bir cami yolsuzluğuna imza attığı iddia edildi.


FETÖ'nün 2009-2010 yıllarında hem ABD'de hem de Türkiye'de "Miami'nin en büyük camisini inşa edeceğiz" vaadiyle yaklaşık 1 milyon dolar topladığı ve 2012 yılında Broward kentinde Pompano Beach bölgesinde 1,7 milyon dolara bir bina satın aldığı belirtildi.


İddiaya göre toplanan 1 milyon dolarla eski bir oto galerisi binasına talip olan FETÖ elemanları, kalan kısmı için de mülk sahibi ile üç yıl içinde ödeme koşuluyla anlaşma yaptı.


Broward tapu...