19 / 04 / 2024

FETÖ kız yurdu

FETÖ kız yurdu

Erzurum'da, daha önce Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait bir kız yurdu, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edildi.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Ankara Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında son durum!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara'nın Mamak ilçesinde yapımı süren 2 bin 500 kişilik Atatürk Kız Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

TOBB'un, Kırşehir'de yaptırdığı kız öğrenci yurdunun inşaatı tamamlandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Kırşehir'de inşa ettirilen kız öğrenci yurdu binasının inşaatı tamamlandı.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi kuruldu!

Özel Rumeli Kız Öğrenci Yurdu Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeliyle  Aziz Burak Pınarbaşı ile Oya Biçer tarafından Bahçelievler'de kuruldu.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Gökçeada'da 280 yataklı kız öğrenci yurdu açıldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) ait 280 yataklı kız öğrenci yurdunun açılış programına katıldı.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

TÜRGEV Afyon Kız Öğrenci Yurdu açılıyor!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, TÜRGEV Afyonkarahisar Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun kısa zamanda hizmete açılacağını belirtti.

FETÖ kız yurdu Haberi

FETÖ kız yurdu

FETÖ'nün eski yurtlarından olan ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından el konulan N.A. Özdemir Kız Öğrenci Yurdu, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne tahsis edilerek tadilata alındı.


Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, belediye tarafından onarım ve tamirat işleri yapılan yurtta incelemelerde bulundu.


Vali Azizoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önceden FETÖ’nün yurdu olarak kullanılan binanın devletin eline geçtiğini söyledi.


Binanın bundan sonra özel harekat polislerinin yerleşkesi olarak kullanılmaya başlayacağını belirten Azizoğlu, şöyle konuştu: "Polislerimiz de şu andan itibaren milletimize ve devletimize burada hizmet vermeye başladı. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ederim. Bu binayı baştan aşağıya yeniden yapıyorlar. Büyük oranda da tamamlandı. Böylece bu güzel bina, artık Fetullahçı Terör Örgütü'nün değil, devletine ve milletine hizmet eden polislerimizin...