19 / 04 / 2024

Fikri Işık haberleri

Fikri Işık haberleri

Anayasa Mahkemesinin (AYM), kamulaştırma kararını iptal ettiğini açıklayan Fikri Işık, "Öyle olunca hemen bir düzenleme yaptık ve kamulaştırma OSB ya İl Özel İdaresinde yatırım koordinasyon izleme ajansı var. Kamu kuruluşları tarafından yapılabilecek."

Fikri Işık'tan Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı yanıtı!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, TBMM'de bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'in yapılaşmaya açıldığı iddialarına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yanıt geldi.

Fikri Işık Anıtkabir'e yapılan halı saha konusunda hassas!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerinden oluşan bir heyet Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile TBMM’deki makamında Anıtkabir’e yapılan halı sahayı görüştü.

Fikri Işık: Askeri tesisler 1 ay içinde taşınacak!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara ve İstanbul'daki askeri tesislerin 1 ay içerisinde taşınmasını hedeflediklerini açıkladı.

Fikri Işık Anadolu'daki OSB projelerini anlattı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Fikri Işık: Yatırımlarda önemli reformlar gerçekleşecek!

İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'nde (KOSBİ) faaliyete başlayan 9 yeni fabrikanın toplu açılış törenine katılan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık yatırılarda yeni ve önemli reformlar gerçekleşeceğini belirtti.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ konutları sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

Fikri Işık: İnşaat sektörü, 360 adet sektörü besliyor!

Denetimciler, müteahhitler ve inşaat mühendislerinin sorunlarını dinlemek bir araya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 1 Kasım seçimlerine vurgu yaptı.

Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, "Hepiniz iyi biliyorsunuz Körfez Geçiş Köprüsü Türkiye'nin hayaliydi ama hiçbir iktidar buna cesaret edemedi" dedi.

Fikri Işık, Cengiz Topel Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanına Aletli İniş Sistemi (ILS) konulması için yapılan çalışmaları inceledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta tamamlanacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Işık, ''İnşallah Mart ayının sonunda araçlarla geçmeyi ümit ediyoruz'' dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta bitecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.Işık, yılbaşında köprü üzerinden şantiye araçlarının geçmeye başlayacağını vurguladı.

Fikri Işık haberleri Haberi

Fikri Işık haberleri


Anayasa Mahkemesinin (AYM), kamulaştırma kararını iptal ettiğini açıklayan Fikri Işık, "Öyle olunca hemen bir düzenleme yaptık ve kamulaştırma OSB ya İl Özel İdaresinde yatırım koordinasyon izleme ajansı var. Kamu kuruluşları tarafından yapılabilecek. Şu an kamulaştırma önünde herhangi bir engel yok." dedi. 


Ankara Başkent Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) Atık Su Arıtma Tesisi açılış töreni düzelendi. Programa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başkent OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk ve davetliler katıldı. Açılış programında konuşan Işık, sanayinin, ülkenin can damarı, sanayinin sadece üretim açısından değerlendirilemeyecek kadar önemli bir alan olduğunu kaydetti. Işık, "Eğer sanayide iyi olursanız otomatik olarak hizmet sektöründe de iyi noktaya geliyorsunuz. Eğer sanayiniz iyiyse sanayi ihracatından dolayı sanayi üretiminden dolayı çok iddialı konuma geliyorsunuz." açıklamasında bulundu. 


Bugün Türkiye'nin,...