20 / 04 / 2024

folkart nefes nerede

folkart nefes nerede

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, geçtiğimiz günlerde Folkart Nefes projesini satışa sunmuştu. Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje yeni sahiplerini bekliyor. 

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Folkart Konak nerede? Folkart Konak fiyat listesi!

Folkart Konak nerede sorusunun yanıtı ve  Folkart Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 292 konut ve 398 rezidans mevcut.

Folkart Nefes İstanbul sahiplerini bekliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, geçtiğimiz günlerde Folkart Nefes projesini satışa sunmuştu. Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje yeni sahiplerini bekliyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi!

Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021!

Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul güncel fiyat 2021 ve proje detayları...

Folkart Nefes İstanbul fiyat!

Folkart Nefes İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...

Folkart Nefes İstanbul nerede?

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

folkart nefes nerede Haberi

folkart nefes nerede

İzmir’de sayısız proje hayata geçiren Folkart Yapı, Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle İstanbul'a geçtiğimiz günlerde adım attı. 

Şu sıralar satışta olan Folkart Nefes İstanbul projesinin yüzde 80'inini yeşil alanlar oluşturuyor. Projede 3+1'den 6+1'e kadar değişen özelliklerde geniş bahçeli, özel havuzlu ve müstakil yaşama uygun villalar bulunuyor. Projede toplam 96 villa bulunuyor. 

Yeni müstakil yaşam 

97 bin 500 metrekare büyüklükte yeşil alanın bulunduğu proje , şehrin kalabalığından uzak ancak merkezi bir konumda hayata geçiriliyor. Folkart Nefes İstanbul projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor.  Nefes alan bir yaşamın merkezi olarak adlandırılan proje, 123 bin metrekare büyüklüğe sahip bir arsada yükseliyor. İstanbul'un doğasının ilham verdiği Folkart Nefes İstanbul, sürdürülebilir ve lüks bir mimarinin bulunduğu yüksek estetik çizgigi ve bütün yaşam öğelerini buluşturan müstakil villalarıyla ön plana...