26 / 04 / 2024

folkart towersa ağaç mı dikiliecek

folkart towersa ağaç mı dikiliecek

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "Bornova yeni projemiz Syngenta'nın inşaat sahasındaki ağaçları, Almanya'dan getirdiğimiz özel araçlarla kökleriyle birlikte Folkart Towers'a taşımamız doğaya verdiğimiz önemi gösteriyor" dedi

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşamı yeniliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. Proje, geçtiğimiz günlerde satışa çıkarıldı. 

Folkart Nefes İstanbul ile şehre değer katmaya hazırlanıyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Folkart İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor.

Folkart Nefes İstanbul, yeni bir yaşam merkezi olacak!

İzmir'de imza attığı projelerle ön plana çıkan, ‘en büyük konut ve ofis üreticisi’ konumundaki Türkiye’nin öncü şirketi Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle adım atıyor. 

Folkart Nefes İstanbul, müstakil yaşama yeni soluk getiriyor!

Yapı sektöründe bugüne kadar İzmir’de 7 milyar Türk Lirası yatırım değerinde, pek çok projeyi tamamlayan ve sahiplerine zamanında teslim eden Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ projesiyle geliyor. 

Folkart Nefes İstanbul satışta!

Folkart, İstanbul’a ‘Folkart Nefes İstanbul’ isimli projesiyle ilk önemli adımını atıyor. Geniş bahçeli, özel tasarlanmış villaların bulunduğu Folkart Nefes İstanbul satışa çıktı.

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding, iştiraki Florya Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. sermayesinde sahip olduğu yüzde 50 oranındaki payların tamamının toplam 25 milyon 250 bin ABD Doları/ yaklaşık 220 milyon TL bedelle satılması için 24 Haziran 2021'de anlaşma imzalandı. 

Otoyolun açılması İzmir konut sektörünü yüzde 40 hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Otoyolun açılması ve faizlerdeki indirimle İzmir'de gayrimenkul piyasası yüzde 30-40 hareketlendi" dedi...

Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek!

Folkart Yönetim Başkanı Sancak, konut kredisinde müjdenin geldiğini belirtti ve "Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek" diye konuştu...

Basmane Çukuru'nda başa dönüldü!

İzmir’de 20 yıldır yılan hikâyesine dönen ‘Basmane Çukuru’ projesinde yine başa dönüldü. TMSF’nin açtığı ihaleyi 80 milyon dolar bedelle alan Folkart ruhsattaki gecikme nedeniyle başlama süresinin dolması üzerine projeden şimdilik çekildi.

Folkart'a 3 ödül birden!

Folkart’ın Çeşme’deki projeleri Folkart Blu ve Folkart Hills,  Uluslararası Gayrimenkul ve Alman Tasarım ödüllerinden gururla ayrıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, ‘En iyisi için çalıştık” diye açıklama yaptı. 

İzmir'de en güvenilir yaşam markası Folkart oldu!

Color Araştırma Şirketi’nin İzmir’de yaptığı ‘Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre; marka bilirnirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket Folkart olarak açıklandı. 

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018!

Folkart Time güncel ofis fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projenin teslimleri Eylül ayında yapılacak.

Folkart Line satışa çıktı! Yeni proje!

Folkart Yapı'nın İzmir'de hayata geçirdiği yeni projesi Folkart Line satışa çıktı. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.

folkart towersa ağaç mı dikiliecek Haberi

folkart towersa ağaç mı dikiliecek


Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "Bornova yeni projemiz Syngenta'nın inşaat sahasındaki ağaçları, Almanya'dan getirdiğimiz özel araçlarla kökleriyle birlikte Folkart Towers'a taşımamız doğaya verdiğimiz önemi gösteriyor" dedi


Folkart, Bornova'daki yeni projesindeki yarım asırlık 65 ağacı, Almanya'dan getirilen özel bir makineyle Bayraklı'daki Folkart Towers'ın parkına taşıyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 600 bin liraya mal olan ve Çevre Günü'ne denk gelen çalışmanın "örnek" olmasını diledi. Folkart Yapı, Bornova'da başlayacağı Syngenta Projesi nedeniyle bölgede bulunan palmiye, hurma, nar, ceviz, narenciye, Japon kavağı, defne, incir, malta eriği, yalancı karabiber, jakaranda, oya, zakkum, erik ve zeytin ağaçlarının da aralarında olduğu 65 ağacı, Bayraklı'daki Folkart Towers'ın bulunduğu yere taşımaya başladı. Almanya'dan getirilen özel araçlarla ağaçların kökleriyle birlikte taşındığını dile getiren Mesut Sancak, "Yeni...