25 / 04 / 2024

Folkart yeni projeye ne zaman başlayacak

Folkart yeni projeye ne zaman başlayacak

25 bin metrekarelik bir arsayı 40 milyon TL'ye satın alan Folkart, burada 250 milyon TL'lik yatırımla 850 adet konut ve ticaret alanlarından oluşacak projenin inşaatına mayıs ayında start verecek...

V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

V Club, son 3 senede hayata geçirdiği projeler ile küçük yatırımcılara fırsatlar sunmayı sürdürüyor. V Club Türkiye'de 6 yeni projeye imza attı! 10 binden fazla kişi tapu sahibi oldu!

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!

Türkiye’nin en büyük ve öncü gayrimenkul geliştirici şirketleri arasında yer alan Folkart yeni projesi için düğmeye bastı...

Ant Yapı 2021'de 3 yeni projeye başlayacak!

Yaklaşık 30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ant Yapı, 2021 yılında biri Bodrum diğer ikisi İstanbul'da olmak toplam 500 konutluk 3 yeni projeye başlayacak. 

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Metal Yapı Konut 5 yeni proje yapacak!

37 yıllık tecrübesiyle İstanbul'da birçok önemli imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede bugüne kadar 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak. 

We Tuzla projesi geliyor! Yeni proje!

CNR Emlak Fuarı’nda We Haliç projesini tanıtan Ilgın İnşaat Tuzla’da yeni projeye hazırlanıyor. Yatırımlarına Tuzla ile yola devam edecek firma proje detaylarını henüz açıklamadı.

Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy geliyor! Yeni Proje!

İstanbul Proje Yapı, Kartal 270 konut ve Çekmeköy'de 169 konuttan meydana gelen iki yeni projeye imza atıyor. Be Life Kartal ve Be Life Çekmeköy'de teslimlerin 2019 Haziran'da yapılması planlanıyor...

AND Ankara projesi geliyor! Yeni proje!

AND Ankara Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Ankara Çankaya'da yeni projeye hazırlanıyor. AND Ankara projesi ticari olarak tasarlanıyor. 

DKY TEM yeni yılda satışta! Yeni proje!

Her yıl 4 yeni projeye başlama kararı alan DKY İnşaat, TEM projesini yeni yılda satışa çıkaracak, projede 1.300 adet konut yer alacak.

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Nef Amerika ve Avrupa'da yeni projeye hazırlanıyor!

Lüksü ulaşılabilir kıldıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "10 yıl içinde 10 metropolde yeni projelerimizle Nef bayrağını dalgalandırmayı hedefliyoruz" diyor.

TOYA Beykoz Korubaşı projesi geliyor! Yeni Proje!

Toya Yapı Beykoz'da yeni projeye hazırlanıyor. Boğaz manzarasına hakim konumda yer alan TOYA Beykoz Korubaşı projesi lüks konseptte dizayn ediliyor.

Folkart yeni projeye ne zaman başlayacak Haberi

Folkart yeni projeye ne zaman başlayacak

Folkart, İzmir'deki prestij projelerine bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı. Bornova'da iş ve yaşam merkezlerinin ortasında yer alan 25 bin metrekarelik bir arsayı 40 milyon TL'ye satın alan Folkart, burada 250 milyon TL'lik yatırımla 850 adet konut ve ticaret alanlarından oluşacak projenin inşaatına mayıs ayında start verecek. 


Folkart Towers'ın ilk kulesini tamamlayıp şubat sonunda teslim etmeye başlayacaklarını anımsatan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Bunun hemen ardından yeni projenin lansmanı için hazırlıklara hız vereceğiz. Mart ayı itibarıyla ön talepler toplanmayabaşlanacak. Mayıs'ta başlayacak inşaat 18 ay sürecek ve 2016'nm sonunda teslim edilecek. Projede konut ve ticaret alanları ile birlikte spor sahaları, yüzme havuzları ve zengin peyzaj uygulamaları da bulunacak" dedi. 

Projede daha geniş kitlelere hitap eden ve daha uygun fiyatlarla...