16 / 04 / 2024

Galataport projesi osn durum

Galataport projesi osn durum

Kamuoyunda "Galataport" olarak bilinen Salıpazan Kruvaziyer Liman Alanı imar planlarının iptaline ilişkin Danıştay 6. Dairede görülen davada. Danıştay Savcısı, bilirkişi ile aynı fikre vardı.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Galataport projesinin çalışmalarında son durum ne?

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Galataport’tan başlayıp AKM’de sona erecek olan güzergahı dolaştı.  Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'ne ilişkin açıklamalarda bulunan Haydar Ali Yıldız, "Galataport'ta sona yaklaşıldı" dedi.

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Galataport'ta sona yaklaşıldı!

Galataport Kruvaziyer Liman Projesi’nde birçok bina tamamlandı. İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de limana yanaşması planlanıyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda devam eden dev projede çalışmalar aralıksız sürüyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Galataport İstanbul'un kültür ve sanat merkezi olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, İstanbul'un önemli projelerini yerinde inceledi. Yetkililer, Galataport'un bölgenin mahalle dokusuna uygun bir şehir projesi olduğunu söyledi.

Galataport’ta 250 ofis görücüye çıktı!

İstanbul’un gündemini yıllardır meşgul eden mega projesi Galataport'ta 250 ofis görücüye çıktı. Projenin tanıtımı, ofis ve yeme içme alanlarının kiralamaları başladı.

Galataport 2020'nin Mart ayında açılacak!

Galataport Projesi'nin yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projenin Türkiye'nin en büyük cruise alanlarından biri olacağını ve 2020'nin mart ayında açılacağını belirtti.

Galataport Mart 2020’de tamamlanacak!

Mart 2020'de tamamlanacak İstanbul'un dev projesi Galataport, Seatrade Cruise Global 2019 fuarında dünyanın birçok yerinden katılan kruvaziyer firmalarına tanıtıldı.

Galataport projesi osn durum Haberi

Galataport projesi osn durum

Kamuoyunda "Galataport" olarak bilinen Salıpazarı Kruvaziyer Liman Alanı imar planlarının iptaline ilişkin Danıştay 6. Dairede görülen davada. Danıştay Savcısı, bilirkişi ile aynı fikre vardı. Planların kamu yararı taşımadığını ifade eden savcılık, görüşlerinde bilirkişi raporunda yer alan "l kilometre uzunluğundaki kıyının özelleştirilmesi nedeniyle, tüm alanın kamuya kapatılacağı" savına da yer verdi. Doğuş Holdinge ait Karaköv sahilinde otel, restoran, cafe ve mağazalardan oluşan Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesine ait planların iptaline ilişkin 2012 yılında açılan ve Danıştay Dairesi'nde görülen davada, Başsavcılığın da görüşleri dava dosyasına girdi. Savcılık. bilirkişinin 3 Nisan 2015 tarihinde hazırladığı rapora atıfta bulunarak, planların "kamu yararı taşımadığına' yönelik fikir bildirdi. İfadeler belirsiz Öğretim üyelerinden oluşan 94 sayfalık bilirkişi raporunda da 'dava konusu işlemin şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu...