19 / 04 / 2024

Galatasaray kulüp borçları

Galatasaray kulüp borçları

2007 yılında Galatasaray Kulübü, Seyrantepe'de yapımına başlanacak Türk Telekom Arena'dan yılda 35 milyon dolar gelir elde edecekmiş. Kulüp, Riva'da turizme dönük bin konutluk proje üretecekmiş.

Galatasaray borçlarını Florya projesiyle kapatacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yıllık olağan mali genel kurulda yaptığı açıklamada  "Florya'daki projeyle banka borçlarımızı 3 senede kapatmayı ümit ediyoruz" dedi.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Son dakika haberi! Esnaf ve sanatkarların kredi borçlarına erteleme!

Kovid-19 sebebiyle işleri zarar gören esnaf ve sanatkarların, TESKOMB kefaletiyle veya doğrudan Türkiye Halk Bankasından kullandıkları düşük faizli kredilerden doğan borçları ertelenecek.

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları TBMM'de!

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kredi kartı borcu olanlara müjde! Kredi ve kredi kartı borçları erteleniyor mu?

Pandemi döneminde kredi ve kredi kartı borçları biriken vatandaşlar borçları birkaç ay da olsa erteleyerek rahat bir nefes almak istiyor. Buna karşılık birçok banka ertelemeli kredi imkanı sunuyor...

Kuşadası Belediyesi kira borçlarını taksitlendirecek!

175 esnafın kira borcunu 5 ay erteleyen Aydın Kuşadası Belediyesi kira borçlarını 4 eşit vadeye yayacak. 

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Ödenmeyen aidat borçlarına hangi mahkeme bakıyor?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kat Mülkiyet Kanunu ve buna ilişkin olarak kat maliklerinin apartman aidat borçlarını ödememeleri neticesinde önce icra takibi, akabinde de dava açılması açısından sulh hukuk mahkemeleri ile icra hukuk mahkemeleri arasında ne fark var?' sorusunu yanıtladı.

Dikkat! O borçlar 5 yıl vadeyle yapılandırılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kredi kullandırılan tarımsal amaçlı kooperatifler ve ortaklarının borçları, yeniden yapılandırma düzenlemesi kapsamında, her yıl bir taksit olmak üzere 5 eşit taksitle tahsil edilecek.

Bu fırsat kaçmaz! Borçlar yapılandırılıyor!

Vergi, prim ve ceza gibi borçları kolayca kapatma imkanı için başvurular devam ediyor. Emlak vergisi borçluları araştırmalara başladı. Bugüne kadar 2 milyon 787 bin mükellef başvuru yaptı.

İSKİ su borçlarını yapılandırıyor!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü, yeni çıkan kanun kapsamında vatandaşların su borçlarını yeniden yapılandırmaya başladı.

Servet GYO kredi borçlarının tamamını kapattı!

Servet GYO, Kasım ayında yapmış olduğu son kredi ödemesiyle birlikte bahse konu kredi borçlarının tamamını kapatarak, bankalara olan tüm kredi borçlarını ödedi. 

Emlak vergisi borçları yapılandırılacak mı?

Başta vergi ve sigorta prim borçlarına ilişkin yapılandırmayı kapsayan Kanun teklifi, yeni varlık barışını da içerecek şekilde geçen hafta TBMM'de kabul edildi. Kanun teklifi Gelir Vergisi'nden KDV'ye birçok konuda yenilikler getiriyor...

Galatasaray kulüp borçları Haberi

Galatasaray kulüp borçları



''Seyrantepe'den yılda 35 milyon $ gelir elde ederiz''


Işın Çelebi, Galatasaray'ın Seyrantepe projesinden kasasına her yıl 35 milyon dolar gireceğini belirterek, ''Riva'da ise el sıkışmak için yabancı yatırımcılar sırada'' dedi. 


FURKAN ALP


    Galatasaray'ın Seyrantepe projesinden yıllık 35 milyon dolar gelir elde edeceğini belirten Galatasaray'ın Plan-Proje ve Finans'tan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, Seyrantepe projesi, Riva arazisi ve Galatarasay'ın mali durumu ile ilgili SABAH'a açıklamalarda bulundu. Işın Çelebi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın nisan ayı sonuna kadar stat projesi ile ilgili ihaleye çıkacağını söyledi. 

    Çelebi, ''Projenin imar izni, ruhsat izni, ihale ilanının çıkılması ve gelen tekliflerin değerlendirilmesi belirli bir...