26 / 04 / 2024

Gambiyalılar türkiyeden gayrimenkul alabilir mi

Gambiyalılar türkiyeden gayrimenkul alabilir mi

Gambiya vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul sahibi olabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Bakanlar Kurulu kararı...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Cns Plus Yapı Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cns Plus Yapı Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da   500  bin TL sermaye bedeli  ile Mahsun Caniş tarafından kuruldu.

Ortadoğulu gayrimenkul yatırımcıları Türkiye'den vazgeçmiyor!

Türkiye’den 250 bin dolara konut alan ve bu konutu  3 yıl tutan yabancılar Türk vatandaşlığı alıyor. Bu kapsamda Arap ülkeleri , İran ve diğer Ortadoğu ülkelerinin yatırımları yüzde 59,6 arttı.

COVID-19'un Türkiye gayrimenkul pazarına etkileri!

Cushman-Wakefield tarafından Covid-19 Türkiye Gayrimenkul Pazarına Etkileri raporu yayınlandı. Raporda, yatırımcılar ve kullanıcılar odaklı değerlendirmeler yapıldı...

Rusların Türk gayrimenkulüne olan ilgisi artıyor!

Rusların yabancı gayrimenkul alım coğrafyası değişmeye başladı. Rusların İspanya’ya olan yüksek ilgisi azalırken, TL'deki değer kaybı, küçük bütçeli alıcıları Türkiye’ye yönlendiriyor...

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Türk Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Saad Alhosri tarafından kuruldu.

Türk gayrimenkul yatırımcıları dünyaya açılacak!

Türkiye'deki yatırımcıları dünyadaki gayrimenkul yatırım fırsatlarıyla buluşturmaya hazırlanan GRED Kurucusu Meltem Türker, "Türkiye'deki projeleri de Londra, Berlin, Tokyo gibi global pazarlara taşıyacağız" dedi.

Türk gayrimenkul sektörü uluslararası yatırımcılar buluştu!

Dünyanın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından biri olan MIPIM'de Türk gayrimenkul sektörü yine boy gösterdi. Yabancı yatırımcılar Türkiye'deki projelere yoğun ilgi gösterdi.

Yabancı yatırımcılar Türk gayrimenkul piyasasına akın ediyor!

TL'deki değer kaybı nedeniyle yabancı yatırımcıların son 6 ayda satın aldığı gayrimenkul 2017’deki toplam sayıyı geçti...

Türk gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası neresi?

Knight Frank’in raporuna göre, 2017’de lüks evlerde fiyat artışı enflasyonun gerisinde kalınca Türk yatırımcılar da Avrupa gayrimenkul pazarına yöneldi.

Gambiyalılar türkiyeden gayrimenkul alabilir mi Haberi

Gambiyalılar türkiyeden gayrimenkul alabilir mi

Gambiyalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Gambiya Cumhuriyeti, Afrika kıtasının batısında yer alan devlet. Ülke yüzölçümü açısından Afrika kıtasının en küçük ülkesi konumundadır. 


Ülke Gambiya Nehri'nin her iki kıyısı boyunca kurulmuş olup, Atlas Okyanusu kıyısı hariç, tamamen Senegal ile çevrili bir konumdadır. Ülke genelinde 2013 tahmini nüfus sonuçlarına göre 1.740.860 kişi yaşamaktadır.


Peki, Gambiya vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul sahibi olabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Gambiyalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Gambiya vatandaşları Türkiye'den mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul sahibi olabilen ülke vatandaşları arasında yer alıyor. Ayrıca Gambiyalılar için özel bir koşul da bulunmuyor.


Türkiye'den ev almak isteyen Gambiyalıların tapu işlemlerini halledebilmeleri için gerekli belgeleri temin ederek tapu dairelerine başvuruda bulunmaları gerekiyor.


Tapuda gerekli belgeler

Kimlik belgesi ve pasaport; İkamet iznine tabi olanların Emniyet...