28 / 03 / 2024

gayrimenkul yatırımı kazançlı mı

gayrimenkul yatırımı kazançlı mı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

Sedat Kılınç: Gayrimenkul yatırımı her zaman kazandırır!

Sedat Kılınç, "Ekonomi Raporu" programına konuk oldu. Kılınç yaklaşık 1 saat süren programda, Türkiye'deki konut sektörü, sektörün gidişatı, inşaat sektörünün geçmişi ve geleceği, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenleri anlattı.

Gayrimenkulde ne zaman kazanç sağlanır?

Cumhuriyet gazetesi yazarlarından Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul yatırımında ne zaman kazanç sağlanacağını anlatıyor. İşte o köşe yazısı;

Sıkıntılı dönemlerde en doğru yatırım gayrimenkul!

TÜİK 2015 temmuz ayı konut satış istatistiklerine göre Türkiye’de temmuz ayında 96 bin 589 konut satıldı. ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Sıkıntılı dönemlerde bile en doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır” dedi.

Vatandaşlık almak için gayrimenkul yatırımı 750 bin dolar olmalı...

Gayrimenkul alımı veya yatırım karşılığı olarak yabancılara verilen ikamet izni ve vatandaşlık verilmesi konusunda önemli değişiklikler bekleniyor. İşte haberin detayları...

Gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır?

Gayrimenkul, pek çok yatırımcının ilk tercihlerinden biridir. Ancak her yatırımda olduğu gibi gayrimenkul yatırımı yaparken de bazı unsurları uygun şekilde göz önünde bulundurmak gerekiyor. Peki gayrimenkul yatırımı nasıl yapılır, dikkat edilmesi gereken unsurlar nelerdir?

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımının 5 altın kuralı!

Birçok yatırımcılar tarafından tercih edilen gayrimenkul yatırımı, uzun vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlıyor. Peki, gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte gayrimenkul yatırımın altın kuralları...

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Knl İstanbul Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Turizm Sağlık Hiz.San.Ve Tic.Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslan Yaşar ve Serdar Yaşar ortaklığında kuruldu.

Portekiz Gayrimenkul Yatırım Fonuyla Avrupa vatandaşlığının önü açıldı!

Portekiz Golden Visa (Altın Vize) başvurularında, gayrimenkul alımı genellikle ilk akla gelen ve en çok tercih edilen yöntemlerden biri. Peki gayrimenkul yatırımı alarak Avrupa vatandaşlığı alınabilir mi? İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır?

Birçok vatandaş Avrupa vatandaşı olabilmek için Avrupa ülkelerinde gayrimenkul ediniyor. Peki, gayrimenkul yatırımı ile Avrupa pasaportu nasıl alınır? Avrupa vatandaşı olmanın faydaları neler? İşte detaylar...

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Lıberty İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Temin tarafından kuruldu.

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ezza Gayrimenkul Yatırım Bilişim Sağlık Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu. 

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

gayrimenkul yatırımı kazançlı mı Haberi

gayrimenkul yatırımı kazançlı mı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, geçtiğimiz yılın en verimli yatırımının gayrimenkul olduğunu belirterek, 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi. Manisa’da 2015 yılında 19 bin 628 konut satışı yapıldığını söyleyen Altıntaş, Salihli Tapu Dairesi’nde ise aynı dönemde 14 bin 637 adet tapu işlemi ve 5 bin 45 adet konut satışı gerçekleştirildiğini belirtti. TÜİK’in verilerine göre Türkiye’de konut fiyatlarının son 5 yıllık ortalama artışına göre gayrimenkul ve ya konut yatırımlarının en çok kazandıran ana finansal yatırım araçlarını da geçtiğine dikkat çeken Altıntaş, "Türkiye Konut Fiyat Endeksi yüzde 75.4 arttı. Altın fiyat artışının 5 puan da üzerine çıktı. Son 5 yılda Türkiye konut fiyatları ortalaması da yüzde 75 düzeyinde. Kira geliri ise yüzde...