29 / 03 / 2024

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkı ne oldu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkı ne oldu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ' nin otoparkı, Avrupa'nın en nitelikli kan kanseri tedavisi merkezine dönüştürüldü. 42 yataklı hastane ile çok sayıda insan sağlığına kavuştu...

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı 3 yeni tıp fakültesi kurulacak!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde İzmir, Trabzon ve Bursa illerinde yeni tıp fakülteleri kurulacak.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin amfileri yenilendi!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi binasında, yapılan güçlendirmelerden sonra ders başladı. Eylül'de meydana gelen 5,8’lik depremin ardından hasar tespit edilen amfiler, yenilendi. 

Çapa Tıp Fakültesi'nin Hasdal'daki yeni yeri kısa sürede tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, İstanbul'da yaşanan deprem sonrası İstanbul Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde Çapa Tıp Fakültesinin Hasdal'da yeni birimlerini inşa ettiklerini söyledi. Kurum, "Birinci etabın yıl sonuna kadar ihalesini yapacağız" dedi...

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

3 üniversiteye bağlı Tıp Fakültesi kuruldu!

Atılım Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak 3 yeni Tıp Fakültesi kuruldu..

MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ek servis binası!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde oluşturulan Göz Bankası ve ek yataklı servis ile yeni merkezi derslikleri açıldı.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkı ne oldu Haberi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi otoparkı ne oldu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin otoparkı, Avrupa'nın en nitelikli kan kanseri tedavisi merkezine dönüştürüldü. 42 yataklı hastane ile çok sayıda insan sağlığına kavuştu.



Ankara'da, dahiliye servisinde lösemi hastalarını tedavi eden hemotoloji uzmanı Prof. Gülsan Sucak, hastalarının çoğunu kanser yerine hastane enfeksiyonundan kaybedince çözüm yolları aramaya başladı. Hemotoloji Özel Kliniği kurulması için kapı kapı dolaştı. Bir gün bir yakını için yardım talebinde bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'ye "Buradaki hastalara kim yardım edecek?" deyince, klinik için düğmeye basıldı. Canikli, ihtiyacın ne olduğunu öğrendi, neler yapılabileceğini araştırdı, proje hazırlamalarını istedi. Kalkınma Bakanlığı'ndan kaynak bulunması için aracılık etti, klinik açılana kadar tek tek her konunun takipçisi oldu. 


ABD ÖRNEK ALINDI 

Uzmanlık eğitimini, dünyanın en iyi araştırma merkezlerinden ABD'deki Fred Hutchinson Kanser Araştırma Merkezi'nde yapan...