16 / 04 / 2024

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi nerede

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi nerede

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye Üçok Salonu'ndakı çalıstayda bilgilerini aktardı

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

AKM, Türkiye'nin önemli kültür miraslarından birisi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "AKM, Türkiye'nin uluslararası alanda da övüneceği büyük projelerden birisi olacak" dedi.

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi açıldı!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, "Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi, aynı zamanda uluslararası bir Kur'an kursumuz olacak." dedi.

Gaziantep'te eski adliye kültür sanat merkezi oldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildikten sonra kültür sanat merkezi haline getirilen eski adliye binasında açılan hüsnü hat sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile mülkiyeti TCDD’ye ait olan 29 bin 717 metre karelik 3 adet arsayı kiralayan Büyükşehir Belediyesi, buraya çok amaçlı kültür merkezi ve park olarak kullanmayı planlıyor.

Gaziantep'teki eski adliye, Kültür ve Sanat Merkezi olacak!

Gaziantep'teki eski adliye binası, restorasyon çalışmalarının ardından "Yaşayan Kültür ve Sanat Merkezi" olarak hizmet verecek.

Gaziantep'in eski adliye binası, kültür merkezi olacak!

Gaziantep'te daha önce valilik ve adliye binası olarak uzun yıllar hizmet veren eski adliye binasının restorasyonu devam ediyor. Adliye binası "Yasayan Kültür ve Sanat Merkezi" olarak hizmetine devam edecek.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi 3 bin etkinlikle yüzde 80 doldu!

Ulusal ve uluslararası etkinliklerle adını duyuran Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi ( AKKM ), 55 ayda 3 binden fazla etkinlikle 2 milyonu aşkın kişiyi ağırladı.

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi için alt yapı çalışması yapılıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, "Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi ve Turizm Ziyaretçi Bürosu" kurulması için çalıştay gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Bahriye Üçok Salonu'ndakı çalıstayda bilgilerini aktardı

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Uluslararası Akdeniz Tarihi, Kültürü ve Siyaseti Sempozyumu 27-28 Kasım'da yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Akdeniz Akademisi, 27 - 28 Kasım tarihlerinde düzenleyeceği “ Uluslararası Akdeniz Tarihi, Kültürü ve Siyaseti Sempozyumu” nda Akdeniz’in seçkin isimlerini ağırlayacak.

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi nerede Haberi

Gaziantep Uluslararası Kültür ve Kongre Merkezi nerede



Değişen ve büyüyen dünyanın uluslararası ticaret ve küreselleşme konusunda, yeni vizyonlar üretmek, şehirleri, bölgeyi, ülkeyi cazibe merkezlerini artırmak gerektiğim vurgulayan Şahın, şöyle konu$tu:"Yaptığımiz araştırmalarda toplam turizm gelirlerinin üçte birinin kongre merkezlen ve kongre turizmi üzerinden gittiğini ve dünyada 21 milyon insanın yalnızca kongre merkezi ve kongre turizmi için hareket ettiğini görüyoruz. Bu sayı deniz turizmine göre kişilerin harcadığı ücretler veya kişilerin satın alma kalitesine baktığınız zaman o şehre, o bölgeye bıraktığı katma değer çok daha yüksek. 0 yü2den biz bunun üzerinden neler yapabiliriz diye baktığınız zaman bunun çok ciddi bir altyapı, pazarlama, teknolojik ihtiyaçlar gibi ciddi bir uzmanlık işi olduğunu gördük. Bu konuda TÜRSAB'ın büyük bir başarı hikayesi var/Türkiye'nin kongre turizmine bakıldığında yüzde 70'inin istanbul ağırlıklı olarak yapıldığını belirten...