19 / 04 / 2024

Gelecek Turizmde paneli

Gelecek Turizmde paneli

Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz Bodrum'da düzenlenen Gelecek Turizmde" toplantısında konuştu. Oğuz, " Bacasız sanayi turizm yükselecek " şeklinde konuştu...

Bodrum'da 'Gelecek Turizm'de konulu toplantı gerçekleşti!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

GYODER Turizmde Dönüşüm Arayışları paneli 17 Şubat'ta!

GYODER Çözüm Platformu'nun, 'Turizmde Dönüşüm Arayışları' başlığıyla düzenlediği panelde turizmde dönüşüm senaryoları, bu dönüşümün gayrimenkul sektörü için önemi, farklı gayrimenkul sınıflarının turizm amaçlı dönüştürülmesi konuları konuşulacak...

Kaliforniya'da konutlara güneş paneli zorunluluğu geliyor!

Enerji verimliliği ve tasarrufunun yanı sıra yenilenebilir enerjiyle karbon emisyonunu azaltmak isteyen ABD'nin Kaliforniya Enerji Komisyonu bir ilke imza atarak yeni yapılacak konutlarda güneş paneli bulundurulmasını zorunlu hale gelecek. 

Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu 3. dönem başvuruları başladı!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliğiyle sürdürülebilir turizmle destek vermek amacıyla hayata geçirilen 'Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu'nun üçüncü dönem başvuruları başladı

Adana'da sürdürülebilir turizm için seminer düzenlendi!

Anadolu Efes, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve UNDP bu yıl ilk kez Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu kapsamında Kapasite Geliştirme Seminerleri düzenlemeye başladı.

Turizmde Yeni Arayışlar paneli düzenlendi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

Kilikya turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ. Kilikya olarak adlandırılan Doğu Akdeniz'in turizmde gelecek vaat ettiğini belirterek. "Kilikya, turizmde Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi...

İsa Akdağ: Kilikya’nın turizmde bir Likya kadar marka olmalı!

Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ, Kilikya olarak adlandırılan Doğu Akdeniz’in turizmde gelecek vaat ettiğini belirterek, ‘’Kilikya, turizmde Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak’’ dedi.

Bülent Oğuz: Bacasız sanayi olan turizm yükselecek!

Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz Bodrum'da düzenlenen Gelecek Turizmde" toplantısında konuştu. Oğuz, " Bacasız sanayi turizm yükselecek " şeklinde konuştu...

Bodrum'da 'Gelecek Turizm'de konulu toplantı gerçekleşti!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Türkiye'de turizm geliri 32 milyar doları aştı!

Marmaris'te Akbank tarafından düzenlenen "Gelecek Turizmde" toplantısında konuşan TÜROFED Başkanı Ayık: "Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te ilk 10'a girme hazırlıklarını ilk tamamlayan sektör turizm oldu. Artık hedefimiz, ilk beşe girmek" dedi....

Turizm gelirleri 32 milyar doları aştı!

Marmaris'te Akbank tarafından düzenlenen "Gelecek Turizmde" toplantısında konuşan TÜROFED Başkanı Ayık: "Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te ilk 10'a girme hazırlıklarını ilk tamamlayan sektör turizm oldu. Artık hedefimiz, ilk beşe girmek" dedi.

Bülent Oğuz: Turizm geleceğin sektörü!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu ile birlikte düzenlediği, "Gelecek Turizmde" konulu toplantıda, 2014 sezonu değerlendirildi, 2015 beklentileri tartışıldı. Ayrıca bankanın turizm sektörü için hazırladığı ürünler anlatıldı.

Gelecek Turizmde paneli Haberi

Gelecek Turizmde paneli

Akbank KOBİ Bankacılığımdan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, Akbank Turizm Destek Paketi'nde turizmcilirin hayatını kolaylaştıracak başka ürünlerin de bulunduğunu, turizmcilerin yurtdışı kart sahiplerine, çeşitli döviz kurları üzerinden satış yapabilmelerine olanak tanıyan "Dövizli POS"un da bunlardan biri olduğunu bildirdi. 


Akbank KOBİ Bankacılığı'ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, artan sanayileşme ile birlikte karbon kotaları azaldıkça alternatif arayışların artacağını, 'bacasız sanayi' olarak da bilinen turizmin öneminin gelecek dönemde daha da yükseleceğini bildirdi. 


Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, banka, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) iş birliği ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) katkılarıyla "Gelecek Turizmde" toplantısını Bodrumda düzenledi. 

Toplantıda konuşan Oğuz, artan sanayileşme ile birlikte karbon kotaları azaldıkça alternatif arayışların artacağını, 'bacasız sanayi' olarak da bilinen turizmin öneminin gelecek dönemde daha da yükseleceğini kaydetti. 


Turizm sektörünün uzun süredir...