20 / 04 / 2024

Global İletişim Ortağı

Global İletişim Ortağı

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak 21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2015 yarın kapılarını açıyor.

İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi yarın başlıyor!

İstanbul Nükleer Santraller Zirvesi 19-20 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Zirvede, nükleer konusunda deneyimli birçok yerli ve yabancı uzman konuklar bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cavis Global Bilişim İnşaat Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Çakıral tarafından kuruldu.

Banu Uyan Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

50 yıla yakın bir zamandır çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerine devam eden Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu.

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Yetkin Global Girişim Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yetkin Global Girişim Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Gecü ve Tülay Kap ortaklığında 24 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Global İletişim Ortağı Haberi

Global İletişim Ortağı

Anadolu Ajansının "global iletişim ortağı" olduğu, 36 oturum ve 200 sunum yapılacak  21. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2015 yarın başlıyor.


Enerji sektörünün en önemli platformu olan ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, "Enerji Sanayi Sektöründe 21. Yıl" sloganı ile 6 Mayıs Çarşamba günü Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde başlayacak. Üç gün sürecek fuar ve konferansta, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin (EPİAŞ) ilk geniş katılımlı tanıtımı gerçekleştirilecek.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun (EPDK) destekleri ile gerçekleşecek ICCI 2015 - 21.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'na 35 ülkeden 400'e yakın firma katılacak.


Açılışını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gerçekleştireceği ICCI-2015'te 36 farklı oturumda 200 sunum gerçekleştirilecek....