29 / 03 / 2024

Gölcük eski sanayi sitesi nerede

Gölcük eski sanayi sitesi nerede

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Gölcük Sanayi Çarşısı'ndaki yıkımlar tamamlandı!

Gölcük Eski Sanayi Çarşısı'nda yıkımlar tamamlandı. Bölgede devam eden alan temizleme çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "6 tırla 1 haftada çalışmalar tamamlanacak" şeklinde konuştu.

Gölcük eski sanayi çarşısı esnafı Yeni Sanayi Sitesi’ne taşındı!

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi'nde inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi’nin tamamlanmasıyla birlikte eski sanayi sitesi esnafı yeni yerlerine taşındı.

Gölcük eski sanayi sitesindeki dükkanlar yıkılıyor!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'ni tamamlayan Gölcük Belediyesi, eski sanayi sitesindeki dükkanların yıkımını sürdürüyor.

Mehmet Ellibeş'ten Gölcük eski sanayi sitesi açıklaması!

Gölcük'teki eski sanayi sitesi ile ilgili konuşan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Kısa bir süre içerisinde eski sanayimiz boşaldığında ilk kazmamızı vuracağız” dedi. 

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölcük Turizm Ve Otelcilik Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Balpetek, Hasan Hasgül, Suat Teymur ve Yaşar Çelen ortaklığında kuruldu.

Gölcük Sanayi Sitesi esnafı 31 Aralık'a kadar taşınacak!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte inşa ettiği Gölcük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm projesi başarıyla tamamlandı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi teslim edildi!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde anahtar teslimler gerçekleşti.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Gölcük'e kentsel dönüşüm kapsamında 541 daire yapılacak!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında inşa edilen yeni sanayi sitesi ve Deniz Evleri hakkında açıklamalar yapı. Proje kapsamında 80 bin metrekarelik alana 541 daire yapılacak.

Gölcük Sanayi Sitesi'nin kavşak inşaatı durduruldu!

Gölcük Sanayi Sitesi kavşağında yapılacak olan köprülü kavşağın inşaatı durduruldu. 35 milyon TL’ye mal olacak projenin inşaatı devam etmiyor. 

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi satış ihalesi 17 Temmuz'da!

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde yer alan 79 adet dükkan 17 Temmuz'da yapılacak ihaleyle satışa çıkacak.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gölcük eski sanayi sitesi nerede Haberi

Gölcük eski sanayi sitesi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Hisareyn Karaköprü Mahallesinde yapılan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin tamamlanması ile beraber eski sanayideki esnaflar Yeni Sanayi Çarşısındaki dükkanlarına yerleşirken diğer yandan eski dükkanların yıkımı da sürüyor.


ESKİ SANAYİ YIKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gölcük Kavaklı Mahallesi’nde hizmet veren Gölcük Sanayi Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Gölcük Belediyesi Yeni Sanayi Sitesi yapımına karar vererek yaklaşık iki sene önce Gölcük Hisareyn Mevkii üzerinde yeni ve modern Sanayi Sitesi inşaatına başlanmıştı. Çalışmalar neticesinde inşaatı tamamlanan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından geçtiğimiz 2018'de hak sahiplerine anahtar teslimini yaptı. Yapılan anahtar tesliminin ardından eski sanayi çarşısında hizmet...