27 / 04 / 2024

gölet sulama projesi yozgat

gölet sulama projesi yozgat

Yozgat'ta açılışı gerçekleştirilen ve 185 milyon liraya mal olacak 22 tesisten 9'unun gölet sulama projesi, 1'inin içme suyu, 1'inin tamamlama, 11'inin ise taşkın koruma tesisi olduğu belirtildi...

Bahçeşehir Gölet projesinde Danıştay'dan yeni karar!

İmar planları ve ruhsatları mahkeme kararıyla iptal edilen Bahçeşehir Gölet projesi için belediye başkanına tanınan satış yetkisi kararına ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi.

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi!

KİPTAŞ Başakkent Gölet projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 894 adet daireden meydana geliyor...

Çankırı Gölet Projesi'nin ihalesi tamam!

Çankırı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Parkı Gölet ve Çevre Düzenlemesi Projesi’nin ihalesi tamamlandı. Projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar hızlandı.

Danıştay Bahçeşehir Gölet için karar verdi!

Bahçeşehir Gölet projesi ile ilgili şok karar verildi. Danıştay, proje iptalin olmadığını göletle ilgili yetkilerin düzenlemesinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı.

Konya Büyükşehir'den 34 milyonluk gölet yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın farklı ilçelerine bağlı mahallelerde 2016 yılında 34 milyon liralık sulama ve gölet projesini hayata geçirdi.

Bahçeşehir Gölet ihalesinde FETÖ'nün parmağı mı var?

CHP, sivil toplum kuruluşları ve yurttaşların itirazları sonuç verdi; İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Bahçeşehir Gölet Park’ı imara açan Başakşehir Belediyesi'nin planını iptal etti

Bahçeşehir Gölet Projesi'ne ilginç suç duyurusu!

En son, idare mahkemesinin aldığı plan iptali kararı gündeme gelen Bahçeşehir Gölet Projesi bu kez de ilginç bir suç duyurusuna konu oldu. Gölet’e inşaat yapılmasını istemeye bir grup Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu

Manisa Sarıgöl'deki gölet ve baraj inşaatı meclis gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Dadağlı ve Alemşahlı mahallelerinde yapılması planlanan tarımsal sulama amaçlı gölet ve baraj çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa'da 2 gölet inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Manisa'da içme ve tarımsal sulama için 2 gölet inşa edilecek.

Bahçeşehir Gölet'te başlayan inşaat durduruldu!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edilmişti. Kararın ardından gözler Başakşehir Belediyesi’ne çevrilirken göletteki inşaat çalışmaları geçici olarak durduruldu.

Bahçeşehir Gölet'te inşaatın önünü açan imar planları iptal edildi!

Bahçeşehir Gölet'te inşaat yapılmasının önünü açan 2013 yılı imar planları iptal edildi. Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı...

Gümüşhane'de gölet sayısı 35'e çıkacak!

Gümüşhane genelinde devam eden 26 adet gölet inşaatının 550 milyon TL olduğu bildirildi.Devam eden gölet inşaatları sayısının yeni projeler ile birlikte 35'e çıkacağı bilgisini veren DSİ 22. Bölge müdürü Mahmut Berber önemli açıklamalarda bulundu.

gölet sulama projesi yozgat Haberi

gölet sulama projesi yozgat


Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "AK Parti hükümetinden önce 79 yılda ürettiğimiz toplam enerjinin iki katını son 11 yılda üretir hale geldik. Bu, büyük bir adım, büyük bir başarıdır" dedi.


Bozdağ, Orman ve Su İşleri Bakanlığınca Boğazlıyan Kaymakamlığı önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, temeli atılacak ve açılışı yapılacak 22 tesisin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Yozgat'ın ve Boğazlıyan'ın sularını tarlayla buluşturup berekete, kazanca dönüştürmek amacıyla yapılmış çalışmaların meyvelerini almak, yeni adımlarını atmak için buraya geldiklerini ifade eden Bozdağ, şunları kaydetti:


"İstanbul 1989'dan sonra CHP'li bir belediyenin becereksizliğiyle susuzluğa mahkum oldu. 1994 yılında Başbakanımız belediye başkanı olduğunda İstanbul'un her yanı bidonlarla doluydu. İnsanlar çeşmelerden bidonlarla su getiriyorlardı. Çeşme olmayan yerler de benzinlik gibi su dağıtan yerler oluşmuştu. Tankerler mahalle...