18 / 04 / 2024

gönen termal turizmi

gönen termal turizmi

Gönen Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal yatırımlarıyla Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Balıkesir Gönen'de arsa ve villa fiyatları arttı!

Son zamanlarda gayrimenkul yatırımcıların ilgisini çeken Gönen'de arsa ve villa fiyatlarında artış yaşandı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Balıkesir Gönen'de!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, ulaşım kolaylığı ve çevresel özellikleriyle gayrimenkul yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Gönen Buğdaylı Mahallesinde arsa fiyatları ikiye katlandı!

Gönen Buğdaylı Mahallesinde Sanayi yatırımları sürdüğü  için tarla arsa fiyatları ikiye katlandı...

Yerli ve yabancı yatırımcılar Gönen'den çiftlik alıyor!

Büyük şehirlere yakın olma özelliğiyle bilinen Gönen, yerli yabancı yatırımcıların çiftlik için arazi alın ve satın yapanların ilgilendiği bir bölge haline geldi.

Gönen'de kiralık ev fiyatları arttı!

Kovid-19 salgını sebebiyle büyükşehirlerden uzaklaşmak isteyenler Balıkesir Gönen'i tercih ediyor. Gönen'e olan talebin artmasıyla birlikte ev fiyatları da arttı.

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Balıkesir Gönen'de 8.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 548 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Balıkesir Gönen'de 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen Altay Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de 6.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Gönen'de yer alan gayrimenkulü 6 milyon 979 bin TL bedelle satışa çıkardı.

gönen termal turizmi Haberi

gönen termal turizmi

Gönen Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal yatırımlarıyla Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi. 


İlçedeki sıcak su kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Yakar, bu kapsamda tabakhanelerin bulunduğu 500 dönümlük alana 5 adet 5 yıldızlı otel yapılmasıyla ilgili çalışma başlattıklarını açıkladı. Yakar, yaklaşık olarak 500 milyon dolara mal olması beklenen bu projenin 2019 yılı sonuna kadar bitirilmesinin ön görüldüğünü dile getirdi. Projeyle ilgilenen çok sayıda müteşebbisin bulunduğunu dile getiren Yakar, "Bu konudaki alternatifleri değerlendiriyoruz. Projelerin hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki yatak sayısı 4 bini bulacak. Bakanlar Kurulu kararıyla ilçemiz termal yatırımları konusunda turizm teşvik kapsamına alındı" diye konuştu. 


Posta...