29 / 03 / 2024

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları ulaşım

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları ulaşım

Göztepe’de hayata geçirilen yükselen Muhteşem Yeni Yıl Konutları 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 35 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Haliç'te yeni muhteşem proje hazırlanıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç'te yürütülen imar çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Haliç'te yeni bir muhteşem proje hazırlandığında olduklarını açıkladı.

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son fırsatlar!

Ceylan İnşaat’ın Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında devam eden projesi Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda son dairelerde satışlar sürüyor. 

Hayalinizdeki yaşamın adı; Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda müşterilerie banka kredisi olmadan 72 ay vade ile 0 faiz şirket finansmanı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda ödeme kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın lansman fiyatlarıyla satışı tüm hızıyla devam eden projesi Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de yükseliyor. 

ZER Muhteşem Yeni Yıl’dan son 8 daireye özel yeni yıl kampanyası!

ZER Muhteşem Yeni Yıl’da kalan son 8 daire için  “muhteşem yeni yıl kampanyası” hazırlandı. Kampanya dahilinde banka kredisi olmadan 101 ay vade ile faizsiz ödeme fırsatı sunuluyor..

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 45'i tamamlandı. Projede konutların yüzde 80'i satıldı.

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları ulaşım Haberi

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları ulaşım

Göztepe’de Kalamış Marina’ya karşı yükselen Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 35 bin TL peşinat fırsatı sunuyor.Lansman fiyatlarıyla satışları devam eden projeden ev sahibi olmak isteyenler, 120 ay vade ve 12 ay taksit erteleme avantajından da faydalanabiliyor. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Muhteşem Yeni Yıl Konutları, 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 92 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşan butik projede, 91 metrekareden 204 metrekareye kadar her ihtiyaca uygun daireler bulunuyor.  Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde, metro, Marmaray ve metrobüs gibi tüm toplu taşıma imkânlarına yakın olan Muhteşem Yeni Yıl Konutları’nda Türk Hamamı’ndan meyve bahçelerine, özel güvenlikten spor tesislerine kadar her ayrıntı da düşünülmüş.


www.muhtesemyyk.com/


Star


Haber Yeni Şafak'ta şöyle yer aldı;

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Muhteşem Yeni Yıl Konutları, İstanbul'un...