23 / 04 / 2024

Guardian Glass vadistanbul

Guardian Glass vadistanbul

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Avrupa Office Ataşehir'in cephesine Guardian Glass imzası!

Sabri Paşayiğit Architects tasarımı Avrupa Office Ataşehir projesinin mimarisinde renkli cam kullanımını farklı bir boyuta taşınıyor. Guardian Glass yapının cephelerine Guardian SunGuard® HP Bright Green 40/29 ve SunGuard® HP Royal Blue 41/29 kaplamalı cam ürünleri ile katkı sunuyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Guardian Glass Türkiye, mimarları La Casa del Desierto'da ağırladı!

Guardian Glass tarafından projelendirilen “La Casa del Desierto” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Guardian Glass Türkiye ekibinin mimarlardan oluşan bir grup “Çöl Evi”ni ziyaret etti.

Yalıkavak Elements'in tercihi Guardian Glass oldu!

Varyap girişimi ile EAA-Emre Arolat Architecture tarafından tasarlanan Yalıkavak Elements projesinde konutların cephe tasarımlarında Guardian SunGuard High Performance Neutral 50/32 kaplamaları kullanıldı.

Metropol İstanbul'a Guardian Glass imzası!

Varyap girişimi ile RMJM tarafından tasarlanan Metropol İstanbu projesi,eşsiz tasarımı ile Ataşehir’de yeni kurulacak Finans Merkezi’nin en çok göze çarpan yapıları arasında yer alıyor. Projenin cephe tasarımında ise Guardian Glass imzası yer alıyor.

Guardian Glass’tan Vadistanbul’a doğal bir dokunuş!

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen Vadistanbul projesinde Guardian Glass ürünleri kullanılıyor.

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

Vadistanbul 2.etap teslimleri 2015 sonunda!

İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak..

Vadistanbul satışları devam ediyor!

İstanbul 'un yeni iş ve yaşam merkezi olarak nitelendirilen Vadistanbul, 3 'üncü etabın teslimleriyle birlikte gündüz 35 bin kişinin yaşadığı veni bir yaşam merkezi olacak.

Vadistanbul'un AVM bölümü Nişantaşı ve Bebek konsepti taşıyor!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul'un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi.

Vadistanbul’un AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti!

Üç etaptan oluşan karma proje Vadistanbul’un ilk etabı 17 ayda tamamlanarak yaşam başladı. 1151 dairenin satıldığı projenin AVM bölümünde Nişantaşı ve Bebek konsepti bir araya getirildi...

Guardian Glass vadistanbul Haberi

Guardian Glass vadistanbul

Artaş Grubu ve Invest İnşaat girişimiyle hayata geçirilen İstanbul’un kuzeyinde yer alan Cendere Vadisi’yle bütünleşerek atıl sanayi alanlarının dönüşümü ile bölgeyi kente yeniden kazandıran Vadistanbul projesi, iki design group’un tasarımıyla kent-doğa-insan etkileşimini sağlıyor.

Cendere Vadisi ve akarsuyunu izleyen paralel cephelerde tercih edilen Guardian SunGuard® Extra Selective SNX 60/28, düşük yansıtma, nötr görünüm ve enerji kontrolü gibi imkanlar sağlıyor.

Y.Mimar Murat Kader, Guardian Glass ürünlerinin Vadistanbul projesinde yarattığı etkiyi şu şekilde açıklıyor: 

Vadistanbul projesi, yalın çizgileriyle süreklilik sağlayan kıvrımlı ve akışkan bir form sergiliyor. Doğa-şehir sınırlarında kalan proje, hem doğanın dinginliğine hem de şehrin dinamizmine yüzünü dönebilmeliydi. Cam malzeme seçimleri de bu yönde yapıldı. Ticari fonksiyonların otel ve ofis fonksiyonlarıyla harmanlandığı Vadistanbul 2. Etap, yani Vadi Bulvar etabının şehre dönük cephelerinde özellikle dinamizmi...