25 / 04 / 2024

güneydoğu otel yatırımları

güneydoğu otel yatırımları

Güneydoğu’da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımcıları akın etti. 9 yeni otel yatırımı için teşvik başvurusu yapıldı. Yatırımların toplam değeri ise 500 milyon TL’yi buluyor..

6. bölgede 28 yeni otel yatırımı için teşvik alındı!

Teşvik mevzuatında en avantajlı durumda olan 6' ncı bölgede otel yatırımlarındaki artış dikkat çekiyor. Yılın ilk 8 ayında 28 yeni otel yatırımı için teşvik alındı...

Dünyada otel yatırımı sadece Asya’da arttı! İşte rakamlarla yeni otel yatırımları!

Açıklanan resmi rakamlara göre yeni otel yatırımları başını Çin’in çektiği Asya kıtası dışında dünya genelinde azalma gösterdi. İşte rakamlarla yeni otel yatırımları...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eksen Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Arıer Otel Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Arıer tarafından kuruldu.

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Asrı Ala Otel Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de Mustafa Polat tarafından kuruldu.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Kilit Grup otel yatırımlarını hızlandırıyor!

Turizm sektöründe 2023 yılı itibariyle toparlanma olacağını dile getiren Kilit Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit, yeni konsept otel yatırımlarına hız vereceklerini dile getirdi. 

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Yeni otel yatırımları pandemide katlandı!

Türkiye'de Kovid-19 salgını sürecinde 2020 yılında 137, 2021'in yedi aylık döneminde de 60 komple yeni otel yatırımına teşvik belgesi alındı. Türkiye'de 2023 yılına kadar da 20'si İstanbul'da, 14'ü Antalya'da olmak üzere toplam 99 yeni otel daha faaliyete geçecek. 

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Yurt Ve Otel Yatırımları Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250 bin TL sermaye bedeli Abdunnur     Yalçın Serdal Durdar tarafından kuruldu.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

güneydoğu otel yatırımları Haberi

güneydoğu otel yatırımları

Güneydoğu'da terörden temizlenen bölgelere turizm yatırımları akın etti. Turizm Bakanlığı'nda yer alan verilerine göre Ocak-Ekim 2017 tarihleri arasında, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Mardin ve Kahramanmaraş'ta, 3 tane 3 yıldızlı, 5 tane 4 yıldızlı, 1 tane de 1 yıldızlı olmak üzere 9 otel yapmak amacıyla proje teşvik belgesi alındı. 

Bu projelerin inşaat maliyeti 300 milyon TL'yi aşacakken, yatırımlar arsa bedeliyle birlikte 500 milyon TL'yi bulacak.

TURİZMCİLERİN İNANCI TAM


Sabah gazetesi'nde yer alan habere bu yatırımların yanı sıra bakanlığa 290 yatak için de yenileme ve tevsii amaçlı teşvik belgesi başvurusu yapıldı. Afrin Harekâtı'nın talebi olumsuz etkilemediğini belirten turizmciler, talebin daha da artacağına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

DOLULUKLAR YÜZDE 65'LERDE


Güneydoğu Anadolu Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Mete Akcan, bölgedeki turizm hareketliliğinde geçen yıla...