28 / 03 / 2024

güral şirketler grubu güneş enerjisi

güral şirketler grubu güneş enerjisi

Antalya'daki otelleriyle zincir olmaya hazırlanan Güral Şirketler Grubu, rotasını enerjiye çevirdi. Güral, RES ve HES'in ardından güneşe yatırım yapacak...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Gül Şirketler Grubu 10 milyar liralık 12 proje yapacak!

Gül Şirketler Grubu yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Şirket, 10 milyar lira değerinde 12 proje hayata geçirecek. Yatırımların yarısı Beylikdüzü'nde yer alacak. Şirketin bu yıl ciro hedefi ise 4 milyar lira.

Gül Şirketler Grubu'ndan 8 yeni proje geliyor!

Gül Şirketler Grubu, şimdi de rekor sayılabilecek seviyedeki yatırımları için düğmeye bastı. 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gül Şirketler Grubu, toplam 10 milyar TL değerinde yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Koluman Şirketler Grubu'nun acı günü! Mustafa Koluman vefat etti!

Koluman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koluman hayatını kaybetti. Mustafa Koluman'ın cenazesi 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mersin Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Gülsan Şirketler Grubu''nun acı günü! Refik Gül vefat etti!

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

güral şirketler grubu güneş enerjisi Haberi

güral şirketler grubu güneş enerjisi

Turizmde 105 milyon dolarlık yatırımla 3 otel kuran Güral Şirketler Grubu, gözünü güneş enerjisine dikti. İkisi Antalya'da olmak üzere 5 yıldızlı otel sayısını artırmayı ve zincir olmayı hedefleyen Güral, güneş ve deniz turizminden kazandığını enerjide de güneşe yatıracak. Güral Şirket Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, rüzgâr, hidroelektrik alanında yaptıkları yatırımlara güneş ve jeotermalle devam edeceklerini, Enerji Piyasası Denetleme Kurumu'na lisans başvurusunda bulunduklarını belirtti. "Antalya-Manavgat ve Malatya'da elektrik üretimi için de yatırımlarımız devam ediyor" diyen Harika Güral, şöyle devam etti: "Antalya'da Hidroelektrik Sanrali (HES) belgelerimizi tamamladık. İzmir Urla'da Rüzgar Elektrik Santrali (RES) yatırımı yapacağız. Yakın zamanda da Gediz'de jeotermal kuyu açılışını gerçekleştireceğiz." 


SIRADA İSTANBUL VAR 

Güral Şirketler Grubu, bin 350'si turizmde olmak üzere 3 bin kişiye istihdam sağlıyor. Grubun Yönetim...