16 / 04 / 2024

güzelbahçeye spor kompleksi mi inşa edilecek

güzelbahçeye spor kompleksi mi inşa edilecek

Güzelbahçe Belediyesi'nin kendi imkânlarıyla, Yalı Mahallesi'ndeki yıpranmış, eskimiş mevcut halı saha iptal edilmek suretiyle yaklaşık 4 bin 430 metrekarelik alan üzerine 25x50 ebadında yenisi inşa edilecek.

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Güzelbahçe'de imar planında değişiklik mecliste!

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde imar planında zeytinli tarla olan alanın spor alanı olarak değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin temeli 22 Eylül'de atılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sedir Mahallesi Spor Kompleksi’nin temeli, 22 Eylül Cuma günü saat 17.00’de törenle atılacak.

Sincan Şahintepesi'nin yeni spor kompleksi ihale için gün sayıyor!

Ankara Sincan Osmanlı Mahallesi'nde bulunan Şahintepesi’ne inşa edilecek olan spor kompleksi ihale için gün sayıyor. Yeni tesiste; şehir stadı, kapalı spor salonu ve yüzme havuzu yer alacak.

güzelbahçeye spor kompleksi mi inşa edilecek Haberi

güzelbahçeye spor kompleksi mi inşa edilecek


Güzelbahçe Belediyesi'nin kendi imkânlarıyla, Yalı Mahallesi'ndeki yıpranmış, eskimiş mevcut halı saha iptal edilmek suretiyle yaklaşık 4 bin 430 metrekarelik alan üzerine 25x50 ebadında yenisi inşa edilecek. Ayrıca halı sahanın yanında standartlara uygun bir basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Aynı anda dört takımın kullanabileceği soyunma odalarının yanı sıra Güz-Güz Cafe inşa edilecek olan spor kompleksine çocuk oyun grubu ile fitnes aletleri konulacak.


Projeyi yerinde inceleyen ve inşaatın startını veren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, "Yapacağımız yeni halı saha ve spor alanlarını çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde inşa edeceğiz. Spor kompleksi, spor okullarına devam eden öğrencilerimizin yanı sıra tüm halkımıza açık olacak" dedi.



Yeni...