23 / 04 / 2024

Haluk Recai Ulusoy

Haluk Recai Ulusoy

Çetmiköy Turizm İşletmeleri ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla kuruldu...

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayışığı Asos Turizm Limited Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sayar , Ali Devrim Can, Dilaver Turgut Çıkış, Haluk Recai Ulusoy kuruldu.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

İnşaatçı Çetin Ulusoy için tutuklama kararı çıktı!

Ankara'da  kendisini Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtan Çetin Ulusoy, 2 bine yakın konut satmıştı. Ulusoy'un hakkında tutuklama kararı çıktı...

Haluk Ulusoy'un Levent'teki villası icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un İstanbul Levent’teki villası 25 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusoy Otobüs İşletmeciliği Seyahat Nakliyat Anonim Şirketi, Haluk Ulusoy Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 250 bin TL sermaye ile 9 Haziran' da Bayrampaşa' da kuruldu.

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Raha Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi 2 Şubat 2015 'te, 500 bin TL sermaye ile, İstanbul Beşiktaş İlçesi 'nde, Haluk Hercai Ulusoy Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Haluk Şahin Yazgı: Aksaray'da emeklilere sosyal ve kültürel ev yapacağız!

AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, "Bizde önce insan gelir. Bizim düsturumuz ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle emekli olan vatandaşlarımız için hazırladığımız projemiz, emeklilerimizin ikinci evleri olacak” dedi

Recai Berber: Sarıgöl’e Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak!

Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi...

Haluk Sur: Yabancıların Türkiye'de daha fazla yatırım yapacağına inanıyorum!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur Türkiye'yi güvenli bir liman haline getirmenin, kentleri marka kentler haline çevirmenin ve yabancı yatırımcının ne beklediğini ne görmek istediğini bilip ona göre adım atmanın önemini vurguladı

Haluk Recai Ulusoy Haberi

Haluk Recai Ulusoy

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, piyasa araştırmaları yapmak yerli ve yabancı şirketlerin Türkiye'de ve yurtdışında araştırma ve kuruluş konularında hizmetler vermek. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Akatlar Gül Sokak NO:3-H adresinde faaliyete geçirildi. 26 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Haluk Recai Ulusoy ve Çakmak Turgay ortaklığıyla...