25 / 04 / 2024

Hamdi Ceylan

Hamdi Ceylan

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO yönetiminde!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. Yönetim Kurulu, Hamdi TOPÇU'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi adayı olarak Genel Kurul onayına sunulmasına karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan İç Ve Dış Ticaret İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ozan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Beylikdüzü'nde kuruldu.

Muğla'daki Osman Hamdi Bey Konağı kapatıldı mı?

MUĞLA Büyükşehir Belediyesi tarafından, Türkiye'nin ilk müzecisi olan arkeolog ve ressam Osman Hamdi Bey'in Yatağan İlçesi'ne bağlı Turgut Mahallesi'nde bir süre kaldığı konağın kapısına kilit vurulması tepki çekti.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları tanıtıldı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı..

Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ‘nda 1+1 ’dan 3+1 ’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor .Ceylan İnşaat Yüzyıl Konutları teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi.

Ceylan İnşaat, Yeni Yüzyıl projesine başladı!

Ceylan İnşaat, Göztepe’de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları”na başladı. Muammer Ceylan, projeyle ilgili konuştu...

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Göztepe'de inşa ediliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri!

Ceylan İnşaat Yeni Yüzyıl Evleri İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükselen Muhteşem Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 192 adet daire bulunuyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Evleri nerede?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’na 500 metre kadar uzaklıkta hayata geçiriliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi Ceylan İnşaat imzası taşıyor.

Hamdi Ceylan Haberi

Hamdi Ceylan

Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Ceylan ve Tunay Ceylan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Yurt içinde ve yurt dışında turist amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ceylan Servis Turistik Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, A.Kahveci Mahallesi, Y.S.Selim Bulvarı, Kubist Park Rezidans No:2...